«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμη ο Γιώργος Αγγελόπουλος»

Ο θείος του «Ντάνου» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για τον παίκτη του Survivor

Ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Γιάννης Σουλτάνης ή αλλιώς Ντάνος όπως τον αποκαλούν, μίλησε για τον ανιψιό του και για το πως βλέπει όλα όσα λέγονται για εκείνον στο Survivor.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος που παρακολουθεί βλέπει τι γίνεται. Να κρατήσει τόσο πολύ το συμβούλιο μόνο και μόνο απέναντι στον Γιώργο; Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας, τι συζητάει η μία κοπέλα με την άλλη και πως τον έβγαλαν στη σέντρα έτσι. Να πω ότι τον φοβούνται, ότι θέλουν να τον βγάλουν για να μείνουν οι πιο αδύναμοι παίκτες; Όταν τον ψήφισε η Ευρυδίκη, τέτοιο βρισίδι δεν έχει ξαναπέσει. Και αν τη συμπαθούσε ο κόσμος, τώρα δεν τη συμπαθεί κανένας. Όλοι ήταν μαζί αλλά κάποιος έπρεπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα».

Σε σχετική ερώτηση για το αν αντέχει ακόμα ή υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει απάντησε: «Δεν νομίζω αλλά όλα είναι και πιθανά, αναλόγως την ψυχολογία τους πως είναι.Πιστεύω ότι αντέχει ο Γιώργος και θα κάνει υπομονή. Αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε ή αυτός ή εμείς σαν οικογένεια να βλέπουμε να τον πιέζουν τόσο πολύ».

Για το παρατσούκλι «Ντάνος» που χρησιμοποιεί όπως εξήγησε ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου, έτσι αποκαλούν τον ίδιο και επειδή έχουν μεγαλώσει μαζί και τον βλέπει σαν πατέρα του, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον αποκαλούν έτσι.

Στο ερώτημα που απασχολεί τον γυναικείο πληθυσμό για το αν έχει σχέση, ο θείος του απάντησε ότι είναι ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.