Δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών κατά δύο νεαρών από τη Σκόπελο

Άλλες δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στις Β. Σποράδες

Δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας κατά δύο 24χρονων που συνελήφθησαν στη Σκόπελο την Πέμπτη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, 717,9 γραμ., τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο μέτρα, ηλεκτρονική ζυγαριά, τρεις τρίφτες κάνναβης, 200 νάιλον συσκευασίες, μια μεταλλική ράβδος, ένα μαχαίρι και χρηματικό ποσό 600 €.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά οι δύο συλληφθέντες κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι καλλιεργούσαν από κοινού τα δενδρύλλια που βρισκόταν σε κτήμα ιδιοκτησίας του Έλληνα, χθες στην εισαγγελέα ο Αλβανός, δήλωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με τα δενδρύλλια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες, συνελήφθησαν μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών και αφού πήγαιναν σε συγκεκριμένο σημείο, μαζί με άλλα άτομα και επέστρεφαν μετά από λίγη ώρα. Τελικά η μεγάλη ποσότητα χασίς βρέθηκε και κατασχέθηκε σε «καβάντζα» που είχαν σε αγροτική περιοχή.
Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση για να αποδείξουν ότι είναι τοξικομανείς και κατέθεσαν ότι κατείχαν από κοινού τα ναρκωτικά για ιδία χρήση, ενώ ο αλλοδαπός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα σακουλάκια συσκευασίας, για το χασίς είπε, ότι τα είχε για να ελέγχει την ποσότητα που χρησιμοποιεί.
Στο σπίτι των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς, όπως και το γκλομπ και ο σουγιάς.
Οι δύο συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν τη Δευτέρα.
Επίσης οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στα νησιά των Σποράδων συνέλαβαν προχθές στη Σκόπελο έναν 31χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 4,3 γρ. και έναν 65χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα χασίς βάρους 4,74 γρ. και τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 1,5 μ., τα οποία εκριζώθηκαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.