Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές μελών του Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε με επιτυχία την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Valis Resort.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σεραφείμ Μαουσίδης απηύθυνε χαιρετισμό κάνοντας μία σύντομη αναφορά σε δράσεις του Συνδέσμου την τελευταία τριετία. Τόνισε πως κύριο μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η σύσφιξη των σχέσεων, η καλύτερη επικοινωνία καθώς και η ενημέρωση των μελών του Συνδέσμους και της κοινωνίας. Φυσικά, προτεραιότητα είναι η προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και η προστασία του επαγγέλματος των ηλεκτρολόγων.
Όπως συνηθίζεται πλέον, έγινε απονομή επαίνων μετά χρηματικού ποσού σε παιδιά μελών του Συνδέσμου που με επιτυχία πέρασαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα το Ακαδημαϊκό έτος 2019 2020, ενώ δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Γεωργακίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε με Άριστα τις σπουδές του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Τέλος, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των μελών του Συνδέσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.