Κασσαβέτεια: Αποφυλακίστηκε και συνελήφθη για απέλαση

Ένας 35χρονος Αλβανός συνελήφθη σήμερα με το που αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κασσαβέτειας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Ο 35χρονος κρατούνταν, μετά από απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για κλοπή, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή αναφορά στην Αρχή.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη για να απελαθεί, ενώ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 21 και 64 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Στο μεταξύ, ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος 34χρονου Αλβανού, που συνελήφθη στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικείου Κιλκίς για ληστεία και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με χρηματική ποινή 3.000 € για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας – Φωκίδας σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 € για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.