Καταγραφή προβλημάτων από τον Μ. Μιτζικό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση ψηφοδελτίου το Σάββατο

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής επισκέφτηκε την Κυριακή του Πάσχα ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» κ. Μιχ. Μιτζικός, όπου κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις ελλείψεις σε προσωπικό, κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό. Στο μεταξύ, το Σάββατο 4 Μαΐου στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Αργαλαστή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, με περισσότερους από 120 υποψηφίους.
Στην επίσκεψή του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής ο κ. Μιτζικός αφού ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό για «υγεία και δύναμη», ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, συνομίλησε με τους επικεφαλής και προχώρησε στην καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «το Κλιμάκιο είναι υποστελεχωμένο και θα πρέπει να τοποθετηθεί επιπλέον προσωπικό, ενώ υπάρχουν και ελλείψεις σε εξοπλισμό. Το Νότιο Πήλιο και όχι μόνο δεν πρέπει να ζήσει ξανά εφιαλτικές στιγμές του παρελθόντος με καταστροφικές πυρκαγιές και η Πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για την επάνδρωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου με όσο το δυνατόν περισσότερους πυροσβέστες, αλλά και να τους εξοπλίσει κατάλληλα» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Παράλληλα, ανέφερε ότι προβλήματα υπάρχουν και με την έλλειψη κτιριακών υποδομών, καθώς οι χώροι που στεγάζεται είναι ανεπαρκείς και θα πρέπει να βρεθούν νέοι και κατάλληλοι για τη στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής. Εμείς από την πλευρά μας ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθούμε αρωγός σε κάθε αίτημα των πυροσβεστών για την ικανοποίησή του και θα πιέσουμε κάθε αρμόδιο φορέα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι πυροσβέστες διακρίνονται από φιλότιμο και περίσσια δύναμη και με τα λίγα πενιχρά μέσα που διαθέτουν παλεύουν νύχτα μέρα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στο έργο για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Επιτέλους, όμως, το Κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξετάσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις» προσέθεσε.
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου
Όπως προαναφέρθηκε, το Σάββατο 4 Μαΐου (7μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Αργαλαστή και θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου. «Ελπίζουμε ότι με την συμπαράσταση όλων, με την ψήφο των συνδημοτών θα μας δοθεί η ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει» επισήμανε ο κ. Μιτζικός, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.