ΚΚΕ: «ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν την ίδια στρατηγική υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων»

Με εκατοντάδες ανθρώπους είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στις περιοδείες που πραγματοποίησαν στην Κερασιά, στα Κανάλια, στις Σταγιάτες, στην Πορταριά και στη Μακρινίτσα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Κ. Στεργίου και ο Γ. Ρούσσας, στα Κανάλια και στη Κερασιά διαπίστωσαν την έντονη δυσαρέσκεια των νέων ανθρώπων, των αγροτών, των συνταξιούχων για την πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ψήφισε νέα αντιλαϊκά μέτρα, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ τους κάλεσαν να μην απογοητεύονται, να μην σταματήσουν να διεκδικούν αυτά που έχουν ανάγκη και που τα στερούνται, γιατί τα κόμματα αυτά εξυπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, τα κέρδη τους, την ανταγωνιστικότητά τους, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα μνημόνια που έχουν συνυπογράψει.
Στις Σταγιάτες, στην Πορταριά και στη Μακρινίτσα, οι υποψήφιοι βουλευτές Κ. Στεργίου, Α. Ριζόπουλος, Γ. Ρούσσας και Θ. Τσαλούχας συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους που δραστηριοποιούνται στα καταστήματα εστίασης και τουριστικών ειδών. Παρά την αυξημένη κίνηση του τριημέρου, οι καταστηματάρχες τόνισαν ότι δεν «πατά άνθρωπος» στα μαγαζιά, γιατί δεν έχουν χρήματα να ψωνίσουν. Οι περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, η μείωση των λαϊκών εισοδημάτων έχει σοβαρό αντίκτυπο και στους μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής. Παράλληλα είναι αντιμέτωποι με τη βαριά φορολογία, οδηγώντας τους στην απόγνωση και σε αδιέξοδα για το μέλλον τους.
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και τους κάλεσαν στις επόμενες εκλογές να καταδικάσουν με τη ψήφο τους τη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πίσω από τις ψευτοαντιπαραθέσεις τους για τη σωτηρία δήθεν της «μεσαίας» τάξης, κρύβουν την πραγματικότητα ότι το μόνο που νοιάζονται είναι φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο και η φοροαφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων. Στην ουσία υπηρετούν την ίδια πολιτική, την ίδια στρατηγική υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων και διαγκωνίζονται για το ποια θα είναι η πιο ικανή κυβέρνηση στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Τους κάλεσαν επίσης να στηρίξουν και να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές, τη μόνη συνεπή δύναμη στην ανάδειξη των λαϊκών προβλημάτων, στην αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών που τα γεννούν, στην οργάνωση του αγώνα του λαού για σύγχρονα δικαιώματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.