Μ. Μιτζικός: Διαφάνεια και ίση μεταχείριση όλων των δημοτών

Μήνυμα νίκης σε ενθουσιώδη συγκέντρωση στην Αργαλαστή

«Ένα ακόμη μήνυμα νίκης έλαβε προχθές το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός στη διάρκεια ενθουσιώδους προεκλογικής συγκέντρωσης και ομιλίας στην Αργαλαστή» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση. Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο ο κ. Μιτζικός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης όλων των δημοτών, ενώ καυτηρίασε τη στάση των αντιπάλων του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο και δεν θα απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται σε προσωπικό επίπεδο».
Να αναφερθεί ότι στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» τα έργα που περιλαμβάνονται προς υλοποίηση μεταξύ άλλων είναι:
Ολοκλήρωση του Δημαρχείου, αλλαγή του δικτύου ύδρευσης που δεν έχει αντικατασταθεί, ανάπλαση του κεντρικού ιστορικού κέντρου της Αργαλαστής, κλειστό αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων, δημιουργία κυκλικού κόμβου στη κεντρική διασταύρωση της Αργαλαστής, εκπόνιση μελέτης για το αποχετευτικό της Αργαλαστής, αξιοποίηση του Δημοτικού οικοπέδου στη θέση «Κούβλος και Αγία Παρασκευή», Επισκευή της Εκκλησίας στο μοναστήρι Αγίου Νικολάου-Πάου, φωτισμός σε όλες τις διασταυρώσεις κεντρικών δρόμων της Δημοτικής Ενότητας, αξιοποίηση-ανάδειξη παλιού Εργοστασίου παραγωγής λαδιού και ανάδειξη του Παλιού Παρθεναγωγείου, Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Αργαλαστή, συντήρηση των υπαρχόντων καλντεριμιών του χωριού, προστατευτικές μπάρες στο δρόμο προς Κάλαμο και Πάου, ανάπλαση των Παραλιών, επισκευή κρηπιδωμάτων, κατασκευή περιφερειακού σε Κάλαμο -Λεφόκαστρο, βελτίωση υποδομών-Συνεργασία με το Ιδρυμα Αγγελίνη- βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας στο Χόρτο, μέτρα για ρύθμιση ταχύτητας-κυκλοφορίας δρόμου προς Σχολεία, ανακατασκευή του δρόμου από κυπαρίσσια Ξυνογαλά μέχρι Αγία Παρασκευή- Αποπεράτωση του δρόμου Αλώνια-Αγία Παρασκευή, αγορά του ακινήτου Παναγιωτόπουλου για να ανοίξει ο δρόμος προς Καλογριά στον Κάλαμο, αξιοποίηση του Σφίντειου σαν ΚΑΠΗ, αποκατάσταση κεντρικού-εσωτερικού δρόμου στο Κατσιλεχώρι μέχρι Προφήτη Ηλία, σκέπασμα με τσιμέντο του ρείθρου από Πυροσβεστική προς Καμάρα.
Μιλώντας στους κατοίκους της Αργαλαστής ο κ. Μιτζικός τόνισε πως «πρόκειται για έργα στοχευμένα, που μπορούν να υλοποιηθούν. Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ και κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιφερειακό Δήμο σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.