Με δεσμεύσεις για ισονομία και διαφάνεια ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου (φωτογραφίες)

Την Κυριακή θα ανακοινωθούν οι πέντε αντιδήμαρχοι

Με δεσμεύσεις για ισονομία και διαφάνεια ορκίστηκε δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ο Μιχάλης Μιτζικός. Πιο συγκεκριμένα, στο κτίριο του ΚΕΓΕ στην Αργαλαστή πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου, Μιχάλη Μιτζικού, καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
«Οι πολίτες δεν θέλω να μας κρίνουν μόνο για το έργο μας αλλά και για τον τρόπο που θα διοικήσουμε τον δήμο. Ένας δήμος που θα λειτουργεί με γνώμονα την ισονομία, που απέναντι στους πολίτες δεν θα έχει διακρίσεις, που θα πιστεύει στις αρχές της διαφάνειας», τόνισε ο κ. Μιχάλης Μιτζικός.
Ο νέος δήμαρχος, αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει τονίζοντας ότι το Νότιο Πήλιο είναι μια «ιδέα» και ένα όνειρο για τους τουρίστες και τους επισκέπτες, αλλά πρέπει να γίνει «ιδέα» και για τους ίδιους τους κατοίκους του. «Είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να σηματοδοτήσουμε πως θέλουμε να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλά. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Θέλουμε έναν δήμο καθαρό και πράσινο, φιλικό και φιλόξενο» υποστήριξε.
Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος, οι βουλευτές της ΝΔ. Θανάσης Λιούπης και Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, περιφερειακοί σύμβουλοι, , η πρώην υφυπουργός κ. Χρυσοβελώνη κα.
Σημειώνεται ότι η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή όπου θα ανακοινωθούν και οι πέντε αντιδήμαρχοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.