Μεγάλη συγκέντρωση οργάνωσαν φίλοι του Χρ. Μπουκώρου στις βόρειες συνοικίες

«Να μη χαθεί η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει η πορεία της Μαγνησίας και της Ελλάδας», κάλεσε ο βουλευτής

Σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης συγκέντρωση του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου, με φίλους από τις Βόρειες συνοικίες του Βόλου. Ο Χρ. Μπουκώρος, αφού έτυχε θερμότατης υποδοχής, αναφέρθηκε στη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να αλλάξει σελίδα, δίνοντας έμφαση στην οικονομία και στην ανάπτυξη. Επίσης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Μαγνησία σε όλους τους τομείς και ζήτησε ενότητα και συνεργασία από όλους, για να μη χαθεί, όπως είπε, η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει η πορεία της Μαγνησίας και της Ελλάδας.
Σήμερα (Παρασκευή) το πρωί, ο Χρήστος Μπουκώρος συνέχισε τις περιοδείες του σε υπηρεσίες της Μαγνησίας.
Πρώτος σταθμός η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Μαγνησίας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή Ηλία Τσαμπίρα, τους προϊσταμένους των τμημάτων, υπαλλήλους και συναλλασσόμενους πολίτες. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ο νέος νόμος για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, που χαρακτηρίστηκε ανεφάρμοστος, οι ελλείψεις σε εξεταστές και η απουσία τεχνολογικής υποστήριξης που δημιουργούν τα γνωστά προβλήματα της τελευταίας διετίας. Ο Χρ. Μπουκώρος συμπλήρωσε ότι στο πλαίσιο της κινητικότητας θα πρέπει όλες οι μάχιμες υπηρεσίες του δημοσίου να ενισχυθούν με προσωπικό, ενώ πρότεινε τη δημιουργία πάρκων εξετάσεων και την αναβάθμιση της τεχνολογικής υποστήριξης με επέκταση του δικτύου οπτικών ινών. «Υπάρχουν τα εργαλεία, αλλά δεν κάνουμε σωστή χρήση τους», υπογράμμισε.
Ακολούθησε συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Εκτελωνιστών, οι οποίοι κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τη μειωμένη δραστηριότητα στο λιμάνι του Βόλου, καθώς και τις παρωχημένες υποδομές σε γερανούς – που ξεπερνά τη 40ετία – η οποία χρησιμοποιείται για την φορτοεκφόρτωση.
Οι τουριστικές επενδύσεις, η αναβάθμιση της εμπορικής δραστηριότητας του λιμανιού και το αεροδρόμιο, είναι οι τρεις παράγοντες που θα συμβάλλουν στην «απογείωση» του Βόλου, σημείωσε ο βουλευτής, ο οποίος ακολούθως περιόδευσε στο Τελωνείο και συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και τον Διευθυντή, Δημήτρη Δεμίρη.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του βουλευτή στο Μουσείο Τελωνειακής Ιστορίας, το πρώτο και μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί με πρωτοβουλία του στελέχους του τελωνείου Βασίλη Ράπτη και περιέχει σημαντικά ιστορικά κειμήλια.
Η σημερινή περιοδεία του Χρήστου Μπουκώρου έκλεισε με επίσκεψη στο Δασαρχείο του Βόλου και την Δασάρχη Ελένη Δημητρακοπούλου, με την οποία συζήτησε το μείζον ζήτημα των δασικών χαρτών.
Περιοδεία στις Σποράδες
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Χρήστος Μπουκώρος θα περιοδεύσει στα νησιά των Βορείων Σποράδων, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών. Αύριο, Σάββατο, θα βρίσκεται στη Σκιάθο, την Κυριακή στη Γλώσσα και την Σκόπελο, ενώ τη Δευτέρα θα επισκεφθεί την Αλόννησο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.