Μια νεκρή και δύο τραυματίες σε ανατροπή οχήματος στις Μικροθήβες

Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες

Μια 58χρονη νεκρή γυναίκα από τη Ρουμανία και δύο τραυματίες συμπατριώτες της, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 7.30 σήμερα το πρωί στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του κόμβου Μικροθηβών, μετά από ανατροπή του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Στο σημείο πήγαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, η Τροχαία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς επίσης και για να υποβληθούν σε εξετάσεις. Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε και η σορός της άτυχης γυναίκας.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σήμερα (12-08-2017) το πρωί στη 298 χ/θ του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ Μικροθηβών), Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρεις ομοεθνείς του και συγκεκριμένα μία 58χρονη, ένας 34χρονος και μια 36χρονη, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 58χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό του 34χρονου και της 36χρονης.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.