Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

φωτο αρχείου

Μετά από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαρτίου 2017, εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που συγκροτήθηκε σε σώμα κι έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Βλάσιος Τσιμπανογιάννης. Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Παπακυπαρίσσης . Γ. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Γερογιάννης. Ταμίας: Κωνσταντίνος Σιουμουρέκης. Μέλη: Γεώργιος Γαιτανάς, Κωνταντίνος Λαούδης, Κωνσταντίνος Σαργιώτης.

Για την Εξελεκτική Επιτροπή: Γεώργιος Γκιόκας, Αθανάσιος Πελεκούδας, Στέφανος Σιδηρόπουλος. Αντιπρόσωποι για την ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε. : Κωνσταντίνος Λαούδης, Ευάγγελος Παπακυπαρίσσης, Κωνσταντίνος Σιουμουρέκης, Βλάσιος Τσιμπανογιάννης.

«Η νέα Διοίκηση ευχαριστεί τα μέλη που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές και έδωσαν δύναμη στους εκλεγέντες να συνεχίσουν τον αγώνα, για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των συνταξιούχων. Επίσης καλεί τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ να συσπειρωθούν γύρο από το Σύλλογο μας και να συμπορευτούν στην κοινή δράση με της άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις του νομού Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.