Νέος διοικητής ανέλαβε στο 304 ΠΕΒ Βελεστίνου

????????????????????????????????????

Τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης του 304 Προκεχωρημέο Εργοστάσιο Βάσης, έγινε σήμερα στο στρατόπεδο Τχη (ΠΖ) Παπαϊωάννου Ιωάννη.
Η διοίκηση του εργοστασίου παραδόθηκε από τον συνταγματάρχη (ΤΧ) Ουρουμίδη Γεώργιο, στον συνταγματάρχη (ΤΧ) Αθανασέλλη Ιγνάτιο, παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών, στρατιωτικών και Εκκλησιαστικών αρχών, του Πανελληνίου Συνδέσμου αξιωματικών Τεχνικού Σώματος, παλιών εργαζόμενου του εργοστασίου, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθους επισκεπτών.

Ο απερχόμενος διοικητής Γεώργιος Ουρουμίδης τόνισε ότι μετά από τρία χρόνια που υπηρέτησε ως διοικητής και εννέα χρόνια που υπηρέτησε συνολικά, ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστεί με τους φίλους και ετά συναδέλφους και συνεργάτες.
Όπως είπε, το 304 ΠΕΒ είναι στο μεγαλύτερο στρατιωτικό εργοστάσιο και μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο, το οποίο συμβάλει αποφασιστικά στην επαύξηση της μαχητικής ικανότητας και επιχειρησιακής λειτουργίας του Στρατού, μέσω της συντήρησης του αρματικού δυναμικού και πλήθους ερευνητικών προγραμμάτων.
Σύμφωνα με ον συνταγματάρχη, το εργοστάσιο από την ίδρυσή του αποτελεί πνεύμονα της οικονομικής ζωής για την ευρύτερη περιοχή, είναι καταξιωμένο στη συνείδηση της τοπικής και ευρύτερης περιοχής και έχρι τη στήριξη της πολιτικής και στρατιωτικής ιεραρχίας

????????????????????????????????????

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.