ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας: «Θρίαμβος τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών»

«Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο ΠΘ ήταν ένας θρίαμβος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η τεράστια άνοδος (ο διπλασιασμός των εκλογικών ποσοστών) είναι γεγονός!» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γ. Εμμανουηλίδης και ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου Διαμαντής Δονάτος.
Όπως τονίζεται, «η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται ξανά στην κορυφή! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τις Δαπίτισσες και τους Δαπίτες που με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση και αγωνιστικότητα πετύχαμε τη μεγάλη μας νίκη.
Η συνεργασία που είχαμε, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης, ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δονάτος Διαμάντης και όλα τα παιδιά ήταν αδιάκοπη, συνεχής αποτελεσματική και νικηφόρα!
Η νίκη αυτή είναι για εμάς το εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, για ακόμη μεγαλύτερο αγώνα.
Το σύνθημα ΔΑΠ ΔΑΠ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΜΑΖΙΚΗ ηχεί από χθες σε όλο το πανεπιστήμιο!
Η επιτυχία αυτή στέλνει ηχηρό μήνυμα ότι οι όποιες μεθοδεύσεις πέφτουν στο κενό σε εκείνους που δυστυχώς επιχείρησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενότητας με παρεμβάσεις και επιθέσεις ανοίκιες, διχαστικές και ανακοινώσεις απαράδεκτες που τις δημοσίευσαν μάλιστα μια μέρα πριν τις εκλογές στα ΜΜΕ.
Οι υγιείς δυνάμεις της παράταξης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες τις ΔΑΠ-ΝΔΦΚ γύρισαν την πλάτη στους επίδοξους “σωτήρες” της παράταξης, οι οποίοι χωρίς να έχουν την ιδιότητα του φοιτητή προσπάθησαν να αποκτήσουν ρόλο και να παραγοντίσουν…
Διαψεύσαμε όλες τις “κασσάνδρες”, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, νικήσαμε και προχωράμε όλοι μαζί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.