Πάνω από 3.000 επισκέπτες, απ΄ τον εκθεσιακό χώρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη Δ.Ε.Θ.

Επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους, είχε ο πρόεδρος Αριστοτέλης Μπασδάνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, «το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετείχε με 12 συνολικά επιχειρήσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών που βρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο.
Το περίπτερο άλλωστε του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν Υπουργοί της κυβέρνησης, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Κωνσταντίνος Μίχαλος, τοπικοί βουλευτές και επιχειρηματικοί παράγοντες της Μαγνησίας. Τιμώμενη χώρα ήταν η Ινδία, ενώ βασικά χαρακτηριστικά της φετινής Διεθνούς Έκθεσης και φέτος ήταν η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας βρίσκονται στην ημερήσια ατζέντα.
Στις επαφές που είχε άλλωστε με κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής υπογράμμισε ότι βασικό έργο του συγκεκριμένου φορέα είναι να συγκεράζει την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Ο ίδιος υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι οι «όποιες εξαγγελίες του πρωθυπουργού από την ΔΕΘ θα πρέπει να επιταχυνθούν, ώστε να μη χαθεί άλλος, πολύτιμος χρόνος για τον ιδιωτικό τομέα, που τόσο έχει πληγεί κατά την τελευταία δεκαετία. Ένα πακέτο μείωσης φορολογίας των επιχειρήσεων, με ταυτόχρονη αύξηση των επενδύσεων θα δώσουν άλλο αέρα στην αγορά που αναμένει ως μάνα εξ ουρανού την επιστροφή στην κανονικότητα».
Από τον εκθεσιακό χώρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που εκτείνονταν σε 92 τετραγωνικά μέτρα εκτιμάται ότι πέρασαν πάνω από 3.000 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα και να μάθουν για τις υπηρεσίες των εκθετών.
Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση έλαβαν μέρος οι επιχειρήσεις: Μetamedia Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, Μοσχάλης ΑΒΕΤΕ, Θέου Ζωή Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, Downvillage ΙΚΕ, Κτήμα Οικογένειας Κολοκοτρώνη, Σιούρας ΑΓΒΕ, Σταθοπούλου Ολγα/Lalou.gr, Υιοι Ευστ. Πλαστάρα ΟΕ, Τσιανάκας ΑΒΕΤΕ, Ευαγγέλου Ευάγγελος, Καραλής Ντιζοτεχνική-Γεωργικά, Legendary World Company Μον. ΙΚΕ.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.