Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για τον θέμα του Περιφερειακού

Με αφορμή την επιστολή του ΤΕΕ Μαγνησίας

Σε νέα παρέμβαση προς τον υπουργό Υποδομών κ. Χρ. Σπίρτζη προέβη η τ. υφυπουργός και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μ. Χρυσοβελώνη για την ολοκλήρωση της περιφερειακής οδού στο τμήμα της παράκαμψης της περιοχής «Αστέρια» Αγριάς.

Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη μετά το έγγραφο που της κοινοποίησε η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, στηρίζει το αίτημα του ΤΕΕ και ζητά από τον αρμόδιο υπουργό , τη διεκδίκηση εκ νέου χρηματοδότησης για ένα έργο το οποίο είναι ώριμο για δημοπράτηση καθώς είναι έτοιμες οι μελέτες του.
Όπως δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη : «Για το συγκεκριμένο τμήμα «Κατασκευή Ι.Κ. της Δυτικής εισόδου Αγριάς και συνδετήριας οδού Π31 με παραλιακή οδό Βόλου» , που αφορά στην παράκαμψη στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς», έχει κηρυχθεί έκπτωτος ο ανάδοχος κατά το παρελθόν και η χρηματοδότηση του έργου έχει σταματήσει.

Μετά την αποστολή του αιτήματος του ΤΕΕ προς εμένα, επικοινώνησα για άλλη μια φορά με τον υπουργό προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα του Περιφερειακού. Ήδη σε παλαιότερη συνεργασία και συνάντηση στο υπουργείο, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γ. Δέδες είχε δεσμευτεί για την εξεύρεση χρηματοδότησης μελετών για την περιοχή της Αγριάς. Είμαι πάντα στο πλευρό όχι μόνο του ΤΕΕ αλλά και όλων των πολιτών της περιοχής προς όφελος πάντα το καλό του τόπου μας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.