Σκαμπανεβάσματα του καιρού στη Μαγνησία

Με καλό καιρό η παρέλαση, βροχές και πιθανότητα χιονόπτωσης τη Δευτέρα!

Σκαμπανεβάσματα θα παρουσιάσει ο καιρός στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες, αλλά το Σαββατοκύριακο είναι σίγουρο, ότι θα είναι καλός, οπότε και η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άγχος και προβλήματα.

Η αλλαγή ωστόσο, θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα με βροχές και πιθανότητα ακόμη και χιονόπτωσης!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…22 οC.

Την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…17 οC.

Τη Δευτέρα αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Πιθανό να χιονίσει στα βόρεια ορεινά του νομού, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…13 οC.

Οι ενδείξεις για την ερχόμενη Τρίτη, σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 16…18 οC.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη 17…20 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.