Η Αριστέα Δερβένη σύμβουλος επικοινωνίας του Δήμου Σκιάθου

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας αποδέχτηκε την πρόταση της Αριστέας Δερβένη να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Δήμο Σκιάθου σαν σύμβουλος επικοινωνίας. Τα τελευταία δέκα χρόνια η Αριστέα Δερβένη είχε συνεργαστεί με τον νυν δήμαρχο σε πολλές δράσεις του πολιτιστικού συλλόγου «Η Σκιάθος», του οποίου ήταν ενεργό μέλος, καθώς το όραμα τους για το νησί τους οδήγησε σε πολλές πρωτοβουλίες για το κοινό καλό.

Στη Σκιάθο η Αριστέα Δερβένη ήρθε το 1960 με την οικογένεια της. Η μεγάλη αγάπη της για το νησί και το κοινό όραμα που μοιράζεται με τη νέα δημοτική αρχή για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού, καθώς και τη γενικότερη ευημερία των κατοίκων βρήκαν την καλύτερη έκφρασή τους σε αυτήν τη συνεργασία.

Η Αριστέα Δερβένη, με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, ξεκίνησε τη καριέρα της στην American Express International.
Στη συνέχεια έζησε και δούλεψε στο εξωτερικό.
Tο 1990 μπήκε στο χώρο των εκδόσεων και για πολλά χρόνια υπήρξε διευθύντρια του περιοδικού LIVING.
Tο 1998 ίδρυσε την προσωπική της εταιρεία και έκτοτε προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον χώρο της επικοινωνίας.
Το 2009-2019 ήταν διευθύνουσα σύμβουλος του περιοδικού ΠΛΕΥΣΗ.
Σταθμός στην καριέρα της είναι το διαδικτυακό περιοδικό Happy life mag που βασίζεται στην ιδέα της για το Happy life school που εμπνεύστηκε μετά από τα σεμινάρια life coaching αλλά και τη διάθεση της για κοινωνική προσφορά.
Έχει διακριθεί πολλές φορές για την εθελοντική της δράση σε πρωτοβουλίες που αφορούν στο περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη και προγράμματα για την τρίτη ηλικία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.