Το Εξπρές Σκιάθος στη γραμμή Βόλος – Σποράδες από την Κυριακή

Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των ταχύπλοων μέχρι την Πέμπτη

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Εξπρές Σκιάθος ξεκινάει δρομολόγια στο γραμμή Βόλος – νησιά των Βορείων Σποράδων από την Κυριακή 1 Ιουνίου 2020, ταυτόχρονα με το «Πρωτεύς», ενώ τα δρομολόγια των ταχύπλοων σκαφών δεν θα εκτελεστούν τουλάχιστον ως την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατικού ταχύπλοου καταμαράν «Flyingcat 5» θα παραμείνουν ανεκτέλεστα για το χρονικό διάστημα από 29-05-2020 έως και 04-06-2020., ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου Flying dolphin «Ερατώ», θα παραμείνουν ανεκτέλεστα για το χρονικό διάστημα από 01-06-2020 έως και 04-06-2020.

Τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» μέχρι 4 Ιουνίου θα γίνουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, απόπλους από το Βόλος στις 11 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο και την Τρίτη με απόπλου από το Βόλο στις 9 το πρωί, για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Σκιάθο και Γλώσσα.
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, το «Πρωτεύς» θα αποπλεύσει στις 6.30 το πρωί από τη Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Αγνώντα Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο.

Τέλος, το Εξπρές Σκιάθος, θα αποπλέει καθημερινά από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο, με επιστροφή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.