Ξεκίνησε τα δρομολόγια το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτεύς»

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς», που ισχύουν από σήμερα Δευτέρα ως την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.
Για αύριο Τρίτη το πλοίο θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Γλώσσας στις 11 το πρωί για Σκιάθο, Μαντούδι, Σκιάθο και επιστροφή στη Γλώσσα.
Την Τετάρτη και Πέμπτη, το «Πρωτεύς» θα αποπλεύσει από τη Γλώσσα στις 6.30 το πρωί, για Σκιάθο και Βόλο, με επιστροφή στη Γλώσσα.

Την Παρασκευή το πλοίο θα αποπλεύσει στις 7 το πρωί από τη Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Αγνώντα, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο, το Σάββατο δεν θα εκτελέσει δρομολόγια και την Κυριακή, θα αποπλεύσει στις 10.30 π.μ. από το Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύσει.

Το πλοίο μετά από βλάβη στο πηδάλιο κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου, είχε προσαράξει στις 5 Ιανουαρίου στη νησίδα «Δασκαλονήσι» έξω από το λιμάνι της Σκιάθου και είχε πάει για επισκευή και συντήρηση στην Ελευσίνα, η οποία και ολοκληρώθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.