Υλοποιούνται επτά έργα στον Αλμυρό… με επίβλεψη υπαλλήλου απ΄ την Καρδίτσα

Με επίβλεψη δημοτικού υπαλλήλου από την Καρδίτσα, υλοποιούνται επτά έργα στο Δήμο Αλμυρού, όπως προβλέπει η σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων με αντικείμενο τη διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή έργων στον Αλμυρό.
Η σύμβαση υπογράφηκε στις 24 Μαΐου μεταξύ των δημάρχων Φ. Αλεξάκου και Δ. Εσερίδη και με όσα αναφέρει ο Δήμος Καρδίτσας, διαθέτει προσωπικό της (στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας), προκειμένου να υποστηρίξουν την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αλμυρού στη διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή των κατωτέρω έργων, που υλοποιεί με ιδίους πόρους:
Α. Έργα ειδικότητας Μηχανολόγου Μηχανικού:
5. Αναπλάσεις Κοινοχρήστων Χώρων Δ.Ε. Σούρπης
6. Αναπλάσεις Κοινοχρήστων Χώρων Δ.Ε. Πτελεού
7. Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης
8. Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αμαλιάπολης.
Β. Έργα ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού:
4. Βελτίωση προσβασιμότητας γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων Δήμου Αλμυρού.
5. Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αμαλιάπολης.
6. Κατασκευή στεγασμένου χώρου λαϊκής αγοράς.
Στο πλαίσιο της σύμβασης αναφέρεται ότι ο Δήμος Καρδίτσας αναλαμβάνει να διαθέσει ένα στέλεχος με κατάλληλη ειδικότητα Τ.Ε. προκειμένου να συνδράμει με αποτελεσματικό τρόπο στη διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή των αναφερομένων έργων για όσο χρόνο διαρκεί η ανάθεση και εκτέλεση της σύμβασης εκτέλεσης των έργων, ενώ η διάρκεια της σύμβασης είναι 18 μήνες.
Στο προοίμιο της σύμβασης αναφέρεται ότι ο Δήμος Αλμυρού δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις για τη διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή έργων στο Δήμο Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.