Ξεκίνησε η προπώληση για το Golden R. Festival 2019 – Δείτε αναλυτικά όλα τα σημεία διάθεσης εισιτηρίων!

Από το απόγευμα της Πέμπτης 29 Αυγούστου στα φυσικά καταστήματα του Βόλου και από το πρωινό της Παρασκευής 30 Αυγούστου στις αλυσίδες και στα διαδικτυακά, θα διατίθενται προς πώληση τα εισιτήρια για το θρυλικό Golden R. Festival, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου, στο Lab Art του πολυχώρου Τσαλαπάτα, με ένα line up σωστό “δυναμίτη” σ’ ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα όπως υπόσχονται οι διοργανωτές.

Ώρα προσέλευσης: 16:30
Ώρα έναρξης: 17:00

Προπώληση: 10 ευρώ
Γενική είσοδος/ταμείο: 12 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
– Τηλεφωνικά στο 11876 κ ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
– Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
– My Market
– Helvete Bar (Κουμουνδούρου 48)
– Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
– Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
– Snuff Tobacco Store(Γραβιάς 4, Παλαια – Βόλος)

Στα καταστήματα WIND στο Βόλο
• Δημητριάδος 84
• Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και
• Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο!

Οι Ελληνοσουηδοί δυναμίτες του μελωδικού death metal Nightrage, το βολιώτικο φαινόμενο, που σαγηνεύει τον παγκόσμιο Τύπο με το debut album του, Silent Winter, οι θρυλικοί Αθηναίοι deathsters Acid Death, οι αμετανόητα Anorimoi, οι οποίοι επιστρέφουν στο Βόλο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και οι Βολιώτες. My Turn, Human Genom, Stormbringer και Elder Tusk, αποτελούν το line up δυναμίτη του φετινού Golden R. Festival 5/10/2019 at Volos Metal City, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην πόλη του Βόλου και στη φιλόξενη σκηνή του Lab Art του Πολυχώρου Τσαλαπάτα.

Οι NIGHTRAGE ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ…

Οι Nightrage επέστρεψαν μέσα στο 2019 με το όγδοο κατά σειρά δισκογραφικό τους πόνημα υπό τον τίτλο “Wolf to Man”. Επιθετικό και συνάμα σαρωτικό, ένα λεπτεπίλεπτο και σχολαστικά ισορροπημένο μείγμα γεμάτο μελωδία. Ένα ιδιαίτερο μείγμα επιθετικών κιθαριστικών riffs, επιδέξιων ορχηστρικών σημείων και κολλητικών ρεφραίν! Φυσικά από όλα αυτά δεν λείπουν τα στοιχεία του μελωδικού death metal, στον δρόμο που οι ίδιοι χάραξαν πολλά χρόνια πριν.

Το δημιουργικό τρίο του Μάριου, του Ronnie και του Magnus, ξεκίνησε αυτή την θεματική βουτιά μέσα στα σκοτεινότερα σημεία της ανθρώπινης ύπαρξης, από το προηγούμενο album και τώρα στο “Wolf to Man” το περνάει μοιραία στο επόμενο επίπεδο, ηχώντας βρώμικο όσο και πρωτόγονο, διατηρώντας όμως την κρυστάλινη ποιότητα του σχήματος και δημιουργώντας έτσι το απόλυτο soundtrack.

Με αφορμή τη νέα τους αυτή κυκλοφορία οι Ελληνοσουηδοί ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για την προώθησή της, αλλά και για να κηρύξουν τον λόγο του μελωδικού death metal, του οποίου υπήρξαν βασικοί εκφραστές από τα γενοφάσκια τους, μην παρεβλέποντας να προσφέρουν κάτι νέο και να εξελιχθούν μέσα από τη διαδικασία. Η συναυλιακή επιστροφή των Nightrage στην Ελλάδα είναι γεγονός, μέσα από δύο ζωντανές εμφανίσεις, μία στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και μία στο Βόλο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, η οποία και θα γράψει ιστορία!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.