Συναγερμός στο Λονδίνο, άνδρας με μαχαίρι κοντά στο κοινοβούλιο

Βρετανοί αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα ο οποίος φέρεται ότι ήταν οπλισμένος στο Γουεστμίνστερ, στο κέντρο του Λονδίνου, κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο. Δημοσιογράφος του BBC είπε ότι είδε δύο μαχαίρια πεσμένα στο έδαφος στο σημείο της σύλληψης.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι ένοπλη αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στο Γουάιτχολ, κεντρικό δρόμο όπου στεγάζονται πολλά υπουργεία.

Ένας ρεπόρτερ του BBC έγραψε εξάλλου στο Twitter ότι είδε δύο μαχαίρια πεσμένα στο έδαφος στο Γουάιτχολ και το ένα από αυτά ήταν ένα μεγάλο μαχαίρι του ψωμιού. Επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει γίνει μια σύλληψη και δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ, κατοικία της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.

Μετά το επεισόδιο η αστυνομία έκλεισε τις κεντρικές πύλες του κοινοβουλίου, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι δεν βρισκόταν στην επίσημη κατοικία της, όταν σημειώθηκε το επεισόδιο στο Γουάιτχολ.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε μόλις έναν μήνα αφότου Βρετανός που είχε ασπαστεί το Ισλάμ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πεζούς στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, και στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι αστυνομικό φρουρό του κοινοβουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.