Εκδρομή απ΄το Σωματείο «Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου»

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, το Σωματείο ‘’Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων΄΄ διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Λάρισα και στη Βελίκας Αγιάς.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «θα επισκεφθούμε πρώτα το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, καθώς και το Αρχαίο θέατρο της Λάρισας, και στη συνέχεια το Κάστρο Βελίκας Αγιάς. Σε όλες τις επισκέψεις θα μας συνοδεύσει και θα μας ενημερώσει για τις αρχαιότητες η Αρχαιολόγος Δρ Σταυρούλα Σδρόλια, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας. Μετά την επίσκεψη στο Κάστρο της Βελίκας στην περιοχή Αγιοκάμπου Αγιάς, θα ακολουθήσει γεύμα σε παραλιακό τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην όμορφη Αγιά και στα αξιοθέατά της και μετά και από ένα καφέ στον όμορφο πεζόδρομο της πόλης, επιστρέφουμε στο Βόλο.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα 6932225382 και 6984046263 e mail: [email protected] .

Η τιμή για την εκδρομή είναι 15 ευρώ και η πληρωμή θα γίνεται στο ταξιδιωτικό πρακτορείο VIS TRAVEL Αντωνοπούλου 3 . Αναχώρηση μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου. Προσέλευση στις 7.30 π.μ. και αναχώρηση 8.π.μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.