OPEN CALL: Πρόσκληση για … δράσεις παιχνιδιού στον Βόλο

«Αναζητώντας τρόπους που θα διαμορφώσουν μια πιο υποστηρικτική κοινότητα, γίναμε μια ομάδα. Ως TAVLI Project διοργανώνουμε δράσεις παιχνιδιών φέρνοντας σε επαφή κατοίκους της τοπικής κοινότητας.Παλιούς και νιόφερτους. Μόνιμους και περιπλανητές», αναφέρουν οι διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων και όπως τονίζουν, «σας περιμένουμε για ακόμα μία Δράση Παιχνιδιού στο Εξοχικόν Κέντρον ΑΥΡΑ στην παραλία του Αναύρου! Στο τραπέζι θα υπάρχει τάβλι, σκάκι, χαρτιά, ντόμινο και μπάλα! Ευπρόσδεκτα είναι και τα αγαπημένα σας παιχνίδια! Θα σας δούμε εκεί! To Σάββατο 28 Απριλίου, 12:00 – 15:00 στην «ΑΥΡΑ». Είσοδος και συμμετοχή: ελεύθερη.

Το TAVLI Project υποστηρίζεται από το START-Create Culture Change, ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Robert Bosch (Robert Bosch Stiftung) σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων Γερμανίας (Bundesvereinigung Soziokultureller Zentren e.V)
Τα ΤΑVLI Project συνεργάζεται με το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου Πυρήνας Πολιτισμού, την ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, το Danish Refugee Council, και το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι: Website: www.tavliproject.com/, Youtube Channel: www.youtube.com/channel/UCjnAbNsqoHw5NH5A0cOJRRw , Facebook page: www.facebook.com/tavliproject/, Ε-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.