Δεύτερη στην Ιατρική Λάρισας, η πρώτη της Μαγνησίας

Η Ευανθία Λεφάκη, απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

Τη δεύτερη θέση στην Ιατρική Λάρισας κατέκτησε η Ευανθία Λεφάκη, η απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας που συγκέντρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις 19.186 μόρια κι έκοψε πρώτη το νήμα της αριστείας στη Μαγνησία.
Η Ευανθία μιλώντας στο magnesianews δεν έκρυψε τη χαρά της για την τελική δικαίωση των κόπων της και ανέφερε πως η Ιατρική Λάρισας αποτελούσε την πρώτη της επιλογή, καθώς στη γειτονική πόλη σπουδάζει ήδη η αδερφή της, ενώ έχει λάβει πολύ καλές πληροφορίες για το επιστημονικό και ακαδημαϊκό επίπεδο σπουδών.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στην Ιατρική Λάρισας και μάλιστα στη δεύτερη σειρά κατάταξης. Αν και ήμουν σίγουρη ότι θα πήγαινα καλά, πάντα το άγχος υπάρχει μέχρι να γίνει η τελική ανακοίνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο, αλλά και την οικογένειά μου για την στήριξή τους. Σε ένα τέτοιο αγώνα, η στήριξη όλων ήταν απαραίτητη. Η Ιατρική Λάρισας ήταν η πρώτη μου επιλογή, γιατί σπουδάζει ήδη εκεί η αδερφή μου και θα είμαστε πλέον μαζί, ενώ έχω μάθει πολύ καλά λόγια το Τμήμα και το επίπεδό του”, τόνισε η Ευανθία στο magnesianews.
Από σήμερα λοιπόν το παιδικό όνειρο της Ευανθίας γίνεται πραγματικότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.