Έτοιμος ο προγραμματισμός πτήσεων στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Από τις 23 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις της Easy Jet για Λονδίνο

Στα ίδια επίπεδα με το 2019 θα κυμανθούν οι πτήσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου φέτος, με σύνδεση δύο φορές την εβδομάδα με Γερμανία και Αγγλία, αλλά και πτήσεις τσάρτερ από Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ισραήλ.
Όπως ανέφερε στη «Μαγνησία» ο αερολιμενάρχης Ν. Αγχιάλου Κώστας Ευσταθίου, οι πτήσεις για το 2020, θα κυμανθούν στα επίπεδα του 2019, με μικρές αλλαγές.
Συγκεκριμένα, η εταιρία Condor, καταργεί το δρομολόγιο από το Ντίσελντορφ και θα κάνει δύο δρομολόγια την εβδομάδα, από και προς Μόναχο, ενώ η Easy Jet, που ξεκίνησε πέρυσι τη γραμμή Ν. Αγχίαλος – Λονδίνο, φέτος, επιμηκύνει την περίοδο και ξεκινάει τα δρομολόγια από τις 23 Μαΐου ως το τέλος Οκτωβρίου με δύο αεροσκάφη ανά εβδομάδα.
Κατά τ’ άλλα παραμένει η Transavia France που θα συνδέει το Παρίσι με τη Ν. Αγχίαλο, η TUI fly από Βρυξέλες και η ENTER από Λονδίνο. Τέλος, και φέτος θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια της TUS AIR στη γραμμή Ν. Αγχίαλος – Τελ Αβίβ και της TRANSAVIA με το Άμστερνταμ, μέσω Κεφαλονιάς. Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, το πρώτο επτάμηνο του 2019 παρουσίασε αύξηση της κίνησης 15,5%, καθώς διακίνησε 26.208 επιβάτες, έναντι 22.698 επιβατών που είχε διακινήσει το 2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.