Κούγιας στο Ράδιο ΕΝΑ: «Συναντηθήκαμε μυστικά με τον Μπέο στον Αλμυρό για να τον βοηθήσω στο Κοριοπολις»

"Δάγκωσε" 600.000 ευρώ από τον Μαρινάκη και άλλους που είχε πάρει για την εγγύηση αποφυλάκισής του

Χειμαρρώδης ήταν για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας, που μίλησε σήμερα στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, με ιδιαίτερη αναφορά στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει αναζωπυρωθεί η μεταξύ τους κόντρα. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στα όσα έγιναν από την πορεία του Koriopolis  μέχρι και σήμερα, αλλά και για το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τη μυστική συνάντηση που είχε στον Αλμυρό με τον Αχιλλέα Μπέο όπου ο δεύτερος τον παρακάλεσε κλαίγοντας, επικαλούμενος τα πέντε παιδιά του και λέγοντας ότι είναι άδικο να πάει φυλακή και τα παιδιά του να πεινάσουν, να τον βοηθήσει στο Κοριοπολις καταθέτοντας ευνοϊκά γι’ αυτόν. Ο γνωστός ποινικολόγος όμως αποκάλυψε και κάτι που προκάλεσε αίσθηση και έχει να κάνει με τα χρήματα που δανείστηκε ο Αχ.Μπέος από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και από άλλους φίλους του προκειμένου να δώσει την εγγύηση αποφυλάκισής του. Όπως είπε ο κ. Κούγιας ο κ. Μπέος βγήκε κερδισμένος συνολικά κατά 600.000 ευρώ, αφού απέκρυψε, όπως είπε, το γεγονός ότι είχε ήδη πάρει 300.000 ευρώ από τον κ. Μαρινάκη και ζήτησε και από άλλους φίλους, μεταξύ των οποίων και πελάτης του κ. Κούγια τραγουδιστής Στ.Γονίδης από τον οποίο πήρε 25 χιλ. ευρώ, να συνδράμουν για να βγει από τη φυλακή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας έχουν ως εξής:

Για την αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα Μπέο: «Ο κ. Μπέος διαχρονικά, από τότε που ήρθε από την Αμερική, μου χρωστάει και δεν του χρωστάω. Όταν εμφανίστηκε ως εξυγιαντής στον Πανιώνιο κατά του Βίκτωρα Μητρόπουλου που τον μήνυσε κατ’ επανάληψη, ο συμπολίτης σας, Πέτρος Καϊμακάμης, επειδή έχω μεγαλύτερη ειδικότητα στα ποινικά δικαστήρια, με παρακάλεσε και με ελάχιστα χρήματα υπερασπίστηκα τον Μπέο ,σε δικαστήρια με μία πολύ ισχυρή αντιδικία με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο. Όταν ο Μπέος έγινε μέλος του συστήματος, και έγινε όταν κυριάρχησε ο Νίκος Πατέρας στο ποδόσφαιρο και ήταν αδερφικός του φίλος και άρχισε η παράγκα που αναδείχθηκε με το Κoriopolis και ήταν κατηγορούμενος ο Μπέος , απέφευγα να έχω επαφές μαζί του, γιατί έβλεπα ότι ήταν μέλος του υποκόσμου του ποδοσφαίρου. Ήταν με αυτούς τους 90 που δικάστηκαν μαζί, και εγώ προσωπικά ένιωθα περίεργα συναισθήματα για την προσωπικότητα και το θράσος του, έχοντας την κάλυψη του Πατέρα. Μάλιστα ο άνθρωπος αυτός που είναι πραγματικά ψευτόμαγκας, όταν με έστηναν ο Τσακογιάννης και υπόλοιποι και στενοχωριόμουν και έκανα καταγγελίες και με καλούσαν οι αθλητικοί δικαστές και πλήρωσα 850 χιλιάδες ευρώ σε ποινές, με έπαιρνε τηλέφωνο το βράδυ και μου έλεγε: «Τα μου… πάλι σε στήσανε ρε Αλέξη; Πάλι δεν σέβονται την αξία σου ως δικηγόρου και ότι εσύ θες να εξυγιάνεις το ποδόσφαιρο;» και μου κάνανε πλάκα μαζί με τους υπόλοιπους. Να με έχουν στήσει και αυτός ο ψευτόμαγκας να ειρωνεύεται. Όταν έχεις βάλει χρήματα στο ποδόσφαιρο στενοχωριέσαι.  Αυτό εμένα μου δημιούργησε μια απέχθεια και όταν με κάλεσε ο Νίκος Πατέρας, που άκουγε την αντιπαλότητά μου με τον Μπέο, που μόλις διώξανε τον Πατέρα πήγε στον επόμενο ισχυρό που ήταν ο Μαρινάκης  τότε, ο Πατέρας για να τους εκδικηθεί υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματα και ό,τι βρωμιά συζητούσαν τα έγραφε σε κασέτες. Για να τους εκδικηθεί μου έδωσε τις κασέτες και έκανα τη συνέντευξη στις 8-3-2011. Με αφορμή αυτή ξεκίνησε το Koriopolis. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Μπέος μαζί με τους υπόλοιπους, γιατί πήγαν και φυλακή, ξεκίνησαν μαζί με τον Θωμαΐδη μια βρώμικη διαδικασία εις βάρος μου. Στήσανε μία ψεύτικη διαδικασία εις βάρος μου, όχι ο Μπέος σ’ αυτή, ότι δήθεν η Παναχαϊκή δωροδόκησε τη Χερσόνησο, ενώ είχαμε πάρει με 15 βαθμούς το πρωτάθλημα.

Κάνανε μία ψεύτικη ιστορία για να με εξουδετερώσουν από μάρτυρα. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε πάλι τις ψευτoμαγκιές. Θυμάμαι όταν βγήκε από τη φυλακή, παίξαμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, εγώ να είμαι μόνος μου σε μία εξέδρα και να με βρίζει ένα γήπεδο με τον Μπέο ενορχηστρωτή, ως λάτρης του Ολυμπιακού Βόλου τότε. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μία άλλη διαδικασία, όταν τους παρέπεμψα στο δικαστήριο. Έβαλε τον Νίκο Ζερβό, ένα παιδί που είχε κοντά του, με τον θείο του οποίου έπαιζα ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, και μετά με τον Αποστόλη Γαλάτη να υπάρχει μία προσπάθεια να τον βοηθήσουμε να μην πάει φυλακή. Είχε πάει ήδη φυλακή, είχε αποφυλακιστεί και κάναμε ραντεβού στον Αλμυρό. Εκεί κλαίγοντας, επικαλούμενος τα πέντε παιδιά του και λέγοντας ότι είναι άδικο να πάει φυλακή και τα παιδιά του να πεινάσουν, μου ζήτησε να τον βοηθήσω.

Εγώ δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο ποτέ στη ζωή μου, παρότι αυτός που μου έκανε πάρα πολύ μεγάλο κακό και παντού προσπάθησε να με ξεφτιλίσει με αυτή τη θρασύτητα που έχει και τις εκφράσεις που λέει, μην υπολογίζοντας κανέναν κι αν είναι κάποιος επιστήμονας ή οικογενειάρχης. Αυτός ο ψευτόμαγκας λέει ότι να ναι. Με ψευτομαγκιές που αν τον δεις να παίζει ζάρια και μπαρμπούτι, τον λυπάσαι με τους κατεξευτελισμούς που υφίσταται. Εγώ δεν το έχω δει, αλλά έτσι μου τα λένε αυτοί που παίζανε μαζί στις διάφορες λέσχες. Έχω ένα φίλο τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο που χρόνια τους ξέρει και μου διηγούνται διάφορες ιστορίες, ο Νίκος Γιδάκος… Μου λένε διάφορα, που ασχολούνται με τον τζόγο και τέτοια πράγματα.

Ο Μπέος είχε κάνει ήδη μηνύσεις σε εμένα και τον Πατέρα για τις υποκλαπείσες συνομιλίες. Επειδή ήρθε σε συμφωνία με τον Θωμαΐδη και όλους αυτούς, και άρχισε μία διαφορετική μεταχείριση, ενώ στην αρχή ο Θωμαΐδης τον είχε ξεσκίσει, τα βρήκε με τον Πατέρα και έκανε συμφωνία μαζί του. Κρυφά πίσω από την πλάτη μου και ενώ είχαμε πει ότι δεν θα σε καταστρέψω και συμφωνήσαμε να τελειώνει αυτή η ιστορία, και μπροστά στη δικηγόρο του την Κασσιανή και κάναμε ένα χαρτί, και ενώ είχε καταδικαστεί να μου πληρώσει 25 χιλιάδες ευρώ για ηθική βλάβη και του είπα ότι και αυτό θα στο χαρίσω, αυτός είχε μόνο υποχρέωση να έρθει στο δικαστήριο για να γίνει μία δίκη. Όχι μόνο δεν ήρθε ποτέ, ενώ εγώ πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκε από τις καταθέσεις μου, και έτσι είναι δήμαρχος σήμερα, οκτώ φορές δεν ήρθε στο δικαστήριο για να παραμένω κατηγορούμενος και να μην μπορώ να είμαι πρόεδρος της ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο ή οπουδήποτε. Και όταν έπαιρνα την Κασσιανή τη δικηγόρο του ή τον Γαλάτη ντρέπονταν να με αντιμετωπίσουν. Αυτός ο ψευτόμαγκας εμφανίζεται ως ηθικός αλλά είναι ο πλέον αγνώμων άνθρωπος του κόσμου.

Δεν είπαμε να έρθει στο δικαστήριο για να πει ψέματα. Εγώ πήγα στο δικαστήριο και είπα ψέματα. Είπαμε να έρθεις στο δικαστήριο να γίνει η δίκη γιατί ήταν ο μοναδικός μάρτυρας, και δεν ερχόταν για να γίνει η δίκη. Δεν ήρθε ποτέ στο δικαστήριο, αλλά εγώ αθωώθηκα. Το έκανε για να με κρατάει αιχμάλωτο σε συμφωνία με τον Πατέρα και με τους υπόλοιπους που αυτή τη στιγμή συνεργάζεται, για να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο,  γιατί εγώ το καλοκαίρι θα διεκδικήσω την προεδρία της Super League. Θέλουν όλοι να γίνω για να βοηθήσω το ποδόσφαιρο. Όμως 8 χρόνια δεν μπορούσα να το κάνω αυτό επειδή δεν ερχόταν αυτός στο δικαστήριο.

Για τη δική του κατάθεση και την αθώωση του Αχιλλέα Μπέου: «Εγώ τον Μπέο να κάνει κάτι δεν τον είχα δει. Άκουγα τι γινότανε, αυτή ήταν η κατάθεση μου. Ο Μπέος πήγε κατηγορούμενος από τις υποκλαπείσες συνομιλίες. Όχι από μαρτυρικές καταθέσεις. Εγώ είχα πει στις καταθέσεις μου ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι. Μπορούσε το δικαστήριο, με το υλικό που είχε, να καταδικάσει τον Μπέο. Γνωρίζω ότι έγινε το κακούργημα πλημμέλημα. Η απόφαση είναι ότι στήθηκαν τα παιχνίδια αλλά δεν προέκυψε ότι στήθηκαν για το στοίχημα. Αν εγώ έλεγα την πραγματική προσωπικότητα του Μπέου που είναι ανάγλυφη και ζουν αυτοί που βρίσκονται απέναντι του πραγματικά, το δικαστήριο μπορεί να αξιολογούσε τις υποκλοπές με διαφορετικό τρόπο.

Η δική μου συνεισφορά στην αθώωση Μπέου είναι ότι απέκρυψα την πραγματική προσωπικότητά του.  Ο Μπέος παρόλα αυτά δείχνει αυτή τη συμπεριφορά που δείχνει και σήμερα. Όμως ο κόσμος έχει αλάθητο κριτήριο και είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Μπορεί να τον βοήθησε ο κ. Αγοραστός, να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στο πολιτικό προσωπικό του Βόλου… Να ξέρετε όμως ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η οποία κατά την κρίση μου υποβαθμίζει την κοινωνία του Βόλου σε κάθε περίπτωση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, κάποιος που να είναι επιστήμονας, που να μπορεί να γράψει και να πει κάτι, όχι να βρίζει συνεχώς και να λοιδορεί.

Εγώ μεγάλωσα σε πολύ άγρια γειτονιά και εκεί ο λόγος τιμής ήταν λόγος θανάτου στο παρελθόν. Εγώ έχω ζήσει στην Πετρούπολη που χτίστηκε ως μέρος μετά την επιστροφή των αριστερών από τα ξερονήσια. Για αυτό και χρόνια έχει κομμουνιστή δήμαρχο. Όταν ο Μπέος δίνει τον λόγο του μπροστά στο δικηγόρο του, στον αδελφικό του φίλο, στον οδηγό του και στον σωματοφύλακά του να έρθει στο δικαστήριο… Εγώ θα μπορούσα να μην τον λυπηθώ, ούτε και τα παιδιά του και να ξαναπάει φυλακή… Και ο άλλος σκόπιμα να μην έρχεται, καταλαβαίνετε πώς είναι.

Σώζεται γιατί αν είχε καταδικαστεί έστω και για μία ημέρα, θα ήταν σήμερα εκεί που θα είναι και στο μέλλον της ζωής του όταν θα φύγει από δήμαρχος. Το ψέμα έχει κοντά πόδια και θα ξαναγίνουν εκλογές στον Βόλο. Μία βουλευτίνα έχετε ξανθιά εκεί στο Βόλο, που κάνει διάφορες κινήσεις κατά καιρούς. Δεν είναι μόνο η ψευτομαγκιά στη συμπεριφορά των ανθρώπων, ούτε τα χρωματιστά λαμπάκια, αλλά είναι πως πραγματικά βελτιώνεις την κοινωνική ζωή και συγχρόνως πώς ανεβάζεις σαν προσωπικότητα τον πολίτη σου».

Για τον ΝΠΣ Βόλος: «Θα σας πω την προσωπική μου κρίση. Σε μία πόλη που υπάρχουν δύο ιστορικές ομάδες και εσύ επέλεξες τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανες μία καταπληκτική πορεία και αν δεν αποκαλυπτόταν η παράνομη συμπεριφορά σου τότε και δεν σε απέβαλαν από το ποδόσφαιρο και δεν τιμωρούσαν την ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα έπαιζε στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αν ακούγατε τις κασέτες θα καταλαβαίνετε τι πόλεμος υπήρχε ανάμεσα σε Ψωμιάδη και Μπέο για το αν θα βγει η Καβάλα Ευρώπη ή ο Ολυμπιακός Βόλου, και πως πρέπει να εκβιαστεί από τον Ψωμιάδη ο Πιλάβιος για την επιτροπή διαιτησίας, γιατί ο Μπέος κατάφερε και έβαλε τους δικούς του διαιτητές. Όταν υπάρχουν δύο ιστορικές ομάδες, ο Ολυμπιακός Βόλου, και η ομάδα της προσφυγιάς που εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί η προσωπικότητά των προσφύγων που ήρθαν μετά την οικονομική τους καταστροφή, το ξεσπίτωμά τους και τον θάνατο των προσφιλών τους ανθρώπων, είναι πάντα οι ρίζες τους που δεν θέλουν να της προσδώσουν ποτέ

Εσύ παίρνεις την Πύδνα Κίτρους και αγνοείς ότι εξαιτίας του Ολυμπιακού Βόλου έγινες γνωστός στον Βόλο. Εξαιτίας του Ολυμπιακού Βόλου καταφέρνεις και γίνεσαι δήμαρχος. Και αντί ως ευγνώμων παρά το ότι πτώχευσες δύο φορές τον Ολυμπιακό Βόλου, μία με την τιμωρία σου τότε με το Koriopolis, και δεύτερη οικονομικά που αποδεικνύεται ότι ο ίδιος δεν είχε την οικονομική δύναμη να τον συντηρήσει. Το 2015 έβγαινε και έλεγε τι κάνει η Λάρισα και ο Κούγιας, ο Απόλλων και ο Βόλος θα βγούνε και στο μέσο της χρονιάς πτώχευσε. Ήταν όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, ήταν ο κύριος Γιαννόπουλος και αυτός δεν είχε σχέση… Όπως δεν έχει και τώρα ο κ. Μπέος… Για ποιο λόγο λοιπόν δεν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και δεν θα πάει ποτέ στο γήπεδο; Γιατί δεν μπορούν να συγχωρήσουν αυτές τις συμπεριφορές και από την άλλη Βόλος είναι, δεν είναι το Κίτρος. Αν πήγαινε ο Ολυμπιακός ή η Νίκη στο Κίτρος θα γινόταν πανηγύρι. Το να έρθει η Πύδνα, να βαφτιστεί Βόλος, να αποτρέψει τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει σε γήπεδο για να παίζει η Πύδνα, να κυνηγάς αυτούς που σε στήριξαν και συγχρόνως να λοιδορείς κάθε μέρα τους οργανωμένους, τη διοίκηση διοίκησης, να υπάρχει αυτή η εικόνα μέσα στην πόλη, περιμένετε να πάει ποτέ οπαδός;

Είναι σαν να πάρω εγώ τον Απόλλωνα Λάρισας και να αρχίσω να καταστρέφω τη Λάρισα ή να πάρω τον Ηρακλή Λάρισας και να τον πάω στην Α’ Εθνική και να είναι στη Γ’ Εθνική η Λάρισα. Εσείς λέτε ότι θα έρθει κάποιος Λαρισαίος να στηρίξει τον Ηρακλή Λάρισας; Με τίποτα, και αυτό νομίζω ότι είναι το ολέθριο λάθος του δημάρχου.

Για τη σχέση Μπέου-Μαρινάκη: «Με τον Μαρινάκη ήταν από το πρωί ως το βράδυ, πηγαίνει φυλακή, πηγαίνει η γυναίκα του και κλαίει στον Μαρινάκη για να του ζητήσει τις 300 χιλιάδες που είναι η εγγύηση. Του τα δίνει ο Μαρινάκης,  αποκρύπτει από τους φίλους του ότι τα έχει δώσει, και αρχίζει από καλλιτέχνες, όπως από τον Σταμάτη Γονίδη που είναι φίλος μου 30 χρόνια και είμαι δικηγόρος του, και μαθαίνω ότι του πήρε 25 χιλιάδες ευρώ και πήρε και από άλλους. Πλήρωσε άλλος την εγγύηση, και βγήκε με 300 χιλιάρικα από τους άλλους, και τον άνθρωπο που πλήρωσε τις 300 χιλιάδες του συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτόν που του συμπεριφέρεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα, επειδή έχει πάει στο Σαββίδη αυτή τη στιγμή. Κατά την προσωπική μου κρίση ποδοσφαιρικά συντηρείται από το Σαββίδη.

Για το αν μπορεί να υπάρξει ένα πρωτάθλημα χωρίς τις μεγάλες ομάδες: «Έχουμε μία ατυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι τέσσερις μεγάλοι ιδιοκτήτες, με μία εξαίρεση για τον Αλαφούζο που είναι ένας άνθρωπος που έχει μία άλλη προσέγγιση στην κοινωνική ζωή, οι τρεις από αυτούς είναι πάμπλουτοι επιχειρηματίες και συγχρόνως είναι του win-win. Δεν δέχονται τίποτα άλλο πέρα από το να πετύχουν το σκοπό τους. Ο καθένας από αυτούς ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο με διαφορετικά κίνητρα, ο Μαρινάκης πράγματι για το ποδόσφαιρο γιατί τότε δεν είχε επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Ο Σαββίδης μέσω του ΠΑΟΚ απέκτησε επιχειρήσεις σε εξευτελιστικές τιμές, εταιρείες, βιομηχανίες και του χάρισαν εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μελισσανίδης από την άλλη μεριά είναι ποδοσφαιρόφατσα και θέλει να κερδίζει η ΑΕΚ και κάνει ένα τεράστιο έργο με το γήπεδο, που κάνει και θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά όλοι αυτοί θέλουν να κερδίζουν. Αυτοί είναι εραστές της νίκης, με κάθε μέσο. Ο Μαρινάκης έχει καμφθεί και τον υποχρεώνει να έχει άλλες συμπεριφορές, ο Σαββίδης είναι σε μεταβατική περίοδο γιατί είχε παίξει το χαρτί Τσίπρα και θέλει να οχυρώσει κάποιες θέσεις που έχει με τη νέα κυβέρνηση. Ο Μελισσανίδης δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική, αλλά για άλλα πράγματα και δεν είναι της παρούσης στιγμής, που έχουν σχέση με την επιβίωση του και το πρόβλημα που έχει με την Αμερική. Είναι αδύνατον ένα καθαρό πρωτάθλημα, όταν ο Παπαδόπουλος του Μελισσανίδη φεύγει από την Αθήνα και ο πουρλιοτόπουλος από τη βόρεια Ελλάδα με τους μπράβους και τα λεφτά, και πηγαίνουν Ενώσεις, μεταξύ αυτών και η Ένωση του Βόλου, και πάνε και εξαγοράζουν τις ψήφους των σωματείων και βγάζουν προέδρους της αρεσκείας τους για να πάρουν την προεδρία της ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Για το τι θα ακολουθήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τον Ιούνιο η ΚΕΔ θα είναι παρελθόν. Αυτοί που έχουν εκλεγεί πρόεδροι θα είναι πρόεδροι για το τίποτα. Η ΕΠΟ θα έχει έναν πρόεδρο, μόνο για να πηγαίνει ταξίδια με την εθνική ομάδα. Όλη τη διοίκηση του ποδοσφαίρου θα την πάρει η UEFA. Ο κ. Λάκοβιτς, που του τα έχω πει όλα αυτά, έμεινε έκθαμβος. Με πήραν στη Νιόν της Ελβετίας για 24 ώρες και άκουσε και τον άκουσα. Υπάρχει πλάνο που έχει συζητηθεί με την ελληνική κυβέρνηση που είναι υπέρ του πλάνου, και από τον Ιούνιο και για τη νέα περίοδο θα έχουμε τέσσερις ξένους διαιτητές που θα ασχολούνται με τη διαιτησία, και κανείς Έλληνας, μία πενταμελή επιτροπή που θα διοικεί το ποδόσφαιρο, και έναν μάνατζερ. Αυτοί θα ασκήσουν διοίκηση, όλοι οι άλλοι θα είναι για το θεαθήναι. Αυτή η μεταβατική περίοδος θα διαρκέσει από δύο έως πέντε χρόνια.

Και ενώ ο κ. Κούγιας ετοιμαζόταν για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ: «Ετοιμαζόμαστε και για την τηλεδιάσκεψη και ελπίζω να μη δούμε την εικόνα αυτή που είδαμε την προηγούμενη φορά, με τον κο Λούτσο και με το κεφάλι του Μπέου, που λέει ότι δεν έχει και καμία σχέση. Τον γελοιοποίησε τον άνθρωπο, που είναι επιστήμονας δεν ξέρω πόσο καλός γιατρός είναι. Έχει γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και όσοι ήταν στην τηλεδιάσκεψη. Ακούγεται κιόλας! Έχει εκνευριστεί που ο άλλος δεν τα λέει όπως του τα λέει, και φαινόταν και το κεφάλι και έχει πέσει ένα γέλιο στην τηλεδιάσκεψη…».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.