Εκφοβίζοντας τα ΜΜΕ επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από το πρόβλημα της ρύπανσης η ΔΕΥΑΜΒ

Το Δ.Σ. της επιχείρησης εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να καταθέσει μήνυση κατά της "Θεσσαλίας"

Τη συνήθη πρακτική του επικεφαλής της παράταξης, αλλά και του προκατόχου του στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, δηλαδή της στοχοποίησης των Μέσων Ενημέρωσης για τα όσα συμβαίνουν στην πόλη του Βόλου, φαίνεται πως συνεχίζει ο Άρις Σαββάκης, με την απόφαση που έλαβε να στραφεί κατά της εφημερίδας “Θεσσαλία” για δημοσιεύματα που αναδεικνύουν, όπως και άλλα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπου, το πρόβλημα ρύπανσης που έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει στο λιμάνι του Βόλου και για το οποίο διερευνώνται οι πιθανοί παράγοντες πρόκλησής της.
Όπως αποφάσισε σήμερα, μεταξύ άλλων, σε έκτακτη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ, θα κατατεθεί μήνυση κατά της εφημερίδας “Θεσσαλία” διότι δημοσιεύει μετρήσεις που αναδεικνύουν το πρόβλημα της ρύπανσης στο λιμάνι με βοθρολύματα . Η μήνυση θα κατατεθεί για δημοσιεύματα από τις 10 εως τις 27 Απριλίου.

Η ΔΕΥΑΜΒ από την πλευρά της, σε αντίθεση με την Περιφέρεια και τον Οργανισμό Λιμένος δεν έχει καταθέσει μετρήσεις μικροβιακού φορτίου παρότι έχει διαπίστευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.