Οι άριστοι της Μαγνησίας (φωτογραφίες)

Συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους

Η φετινή χρονιά δεν ήταν όπως οι προηγούμενες. Η έλευση του κορωνοϊού επηρέασε και τη σχολική καθημερινότητα και επέφερε ένα δίμηνο lockdown στα σχολεία, γεγονός που επηρέασε πολλούς μαθητές και κυρίως τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά η Μαγνησία κατάφερε να ξεχωρίσει, καθώς πολλοί μαθητές με τις επιδόσεις τους άγγιξαν την κορυφή.

Ρεπορτάζ πανελλαδικών εξετάσεων: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ συγκέντρωσε πολλούς αριστούχους των πανελλαδικών εξετάσεων και σας τους παρουσιάζει. Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν και άλλοι που έχουν συγκεντρώσει πολλά μόρια όμως δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία μαζί τους, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλοί υποψήφιοι που τα πήγαν εξαιρετικά καλά και καταφέρνουν να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα.

Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ θα δημοσιεύσει και στην επόμενη έντυπη έκδοσή της κι άλλους αριστούχους του νομού.

 

Πρωτιά για την Πηνελόπη- Νικολέτα Κούνε που συγκέντρωσε 19200 μόρια

Είναι απόφοιτη του ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου και κατέκτησε την κορυφή

Κατάφερε με συστηματικό διάβασμα χρόνων κι όχι μόνο την τελευταία χρονιά, να συγκεντρώσει 19200 μόρια και να αριστεύει τόσο στο σχολείο της, στο νομό αλλά και πανελλαδικώς. Η Πηνελόπη – Νικολέτα Κούνε από το ΓΕΛ Αγχιάλου κατάφερε να είναι η πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις σε όλη τη Μαγνησία.

Η ίδια, επέλεξε τη θεωρητική κατεύθυνση,  όμως τελική επιλογή για το φοιτητικό της μέλλον δεν έχει λάβει ακόμη.

Τα Παιδαγωγικά και  η Ψυχολογία είναι μερικά από τα Τμήματα που την ενδιαφέρουν. Η νεαρή από τη Ν. Αγχίαλο αυτή τη χρονιά, παρόλο που έκλεισαν τα σχολεία λόγω κορωνοϊού, δεν βγήκε από το πρόγραμμά της. Συνέχισε το συστηματικό της διάβασμα και κατάφερε να διακριθεί.

Η Πηνελόπη- Νικολέτα Κούνε έγραψε 19.9 στα Αρχαία Ελληνικά, 20 στην Κοινωνιολογία, 17,7 στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία και 19.2 στην Ιστορία.

Ανέβηκε στα …ουράνια της βαθμολογίας με 19585 μόρια η Αλμυριώτισσα Εμμανουέλλα Μόσχου

Από το ΕΠΑΛ Αλμυρού

Όχι μόνο αρίστευσε,  αλλά είναι και η πρώτη που έκοψε το νήμα των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ στη Μαγνησία. Με 19585 μόρια η Εμμανουέλλα Μόσχου από το ΕΠΑΛ Αλμυρού είναι η πρώτη στο σχολείο της αλλά και σε όλο το νομό.

Η ίδια μιλώντας στο magnesianews.gr ανέφερε πως στόχος της είναι να εισέλθει στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια και επιθυμεί πολύ να ασχοληθεί με τα κτήματα.

Από πολύ μικρή, όπως ανέφερε, της άρεσε η φύση και να περνά χρόνο στα κτήματα μαζί με τον πατέρα της που έχει αναλάβει τη φροντίδα τους. Για την επιτυχία της αυτή δήλωσε πολύ ικανοποιημένη, ενώ η περίοδος του lockdown των σχολείων, της έδωσε τη δυνατότητα και να ξεκουραστεί, αλλά και να βάλει το δικό της πρόγραμμα στο διάβασμα.

Η Εμμανουέλλα αν και κατέκτησε την κορυφή στα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας και κατέγραφε μία από τις καλύτερες βαθμολογίες πανελλαδικά, είναι συγκρατημένη στη χαρά της και το μόνο που σκέφτεται είναι πως πέτυχε το στόχο της και θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Πρωτιά για την Ελένη Σκιαθίτη στη Μαγνησία

Η απόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Βόλου που συμμετείχε στις εξετάσεις με το παλαιό σύστημα

Πρώτη των πρώτων στη Μαγνησία είναι η απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Βόλου Ελένη Σκιαθίτη, η οποία συμμετείχε στις πανελλαδικές με το παλιό σύστημα. Η Ελένη συγκέντρωσε 19.288 μόρια και στοχεύει την εισαγωγή της την Ιατρική Σχολή.  Μεγάλη διάκριση όμως είχε και ο Γιωργος Φραγκόπουλος, απόφοιτος του 7ου Λυκείου Βόλου, που κι αυτός διαγωνίστηκε με το παλιό σύστημα.

 

Η Ελένη Σκιαθίτη, από το 2ο Λύκειο Βόλου έδινε φέτος για δεύτερη φορά πανελλαδικές. Έγραψε 20 στη Φυσική, 18,9 στην Έκθεση, 19,4 στη Χημεία και 19 στην Βιολογία και ο στόχος της είναι η Ιατρική.

Με 100αρι στη Φυσική και 100αρι στη Βιολογία ο Γιώργος Φραγκόπουλος από το 7ο Λύκειο Βόλου είναι από τους πρώτους στη Μαγνησία  και φαίνεται πως είναι μόνο ένα βήμα πριν την είσοδο του στην Ιατρική Σχολή, που είναι και η επιθυμία του.

Συμμετείχε στις εξετάσεις για δεύτερη φορά, με το παλαιό σύστημα, θέλοντας να επιτύχει τον στόχο του και φέτος τα κατάφερε.

Και οι δύο υποψήφιοι έπιασαν την κορυφή και μια άριστη βαθμολογία.

Αριστούχοι της Μαγνησίας

Χατζάκου Ευαγγελία, ΓΕΛ Βελεστίνου, 19075 μόρια

Με 19075 η Ευαγγελία Χατζάκου από το ΓΕΛ Βελεστίνου κατάφερε να πρωτεύσει. Στόχος της η Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας, που είναι παιδικό της όνειρο και θα βαδίσει και στα χνάρια του αστυνομικού πατέρα της.

Κατσαρού Ελευθερία, 4ο ΓΕΛ Βόλου, 19025 μόρια

Η Ελευθερία συγκεντρώνοντας 19025 μόρια έκοψε πρώτο το νήμα στο σχολείο της και φαίνεται πως ο στόχος της να εισαχθεί στην Ιατρική σχολή θα γίνει πραγματικότητα

Καραγιάννη Χαρίκλεια-Μαρία, 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, 19025 μόρια

Η Χαρίκλεια- Μαρία κατάφερε να διαπρέψει, έγραψε στην Κοινωνιολογία 20 και η πρώτη της επιλογή είναι η Μεταφραστών – Διερμηνέων Κέρκυρας.

Οικονόμου Βικτώρια, 1ο ΓΕΛ Βόλου, 18775 μόρια

Η Βικτώρια μπορεί να αγχώθηκε από τα πρωτόγνωρα γεγονότα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο τα κατάφερε περίφημα και επιθυμεί να σπουδάσει ψυχολογία.

Στεφοπούλου Ειρήνη, 1ο ΓΕΛ Βόλου, 18200 μόρια

Η Ειρήνη αν και είχε αρχικό στόχο το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις την κάνει να “κρυφοκοιτά” και την πόρτα της Νομικής Σχολής. Με τη βαθμολογία της είναι σίγουρο πως μπορεί να τα καταφέρει.

Σταθαράκου Μαρία, 2ο ΓΕΛ Βόλου, 18950 μόρια

Η Μαρία συγκέντρωσε από τις υψηλότερες βαθμολογίες του σχολείου της και η επιλογή της να περάσει στη Νομική φαίνεται πως επετεύχθη.

Ανδριτσάνου Μαρία, 2ο ΓΕΛ Βόλου, 18825 μόρια

Η Μαρία χαρακτήρισε την χρονιά που πέρασε ως μια δοκιμασία, εξαιτίας και των γεγονότων του κορωνοϊού, όμως η ίδια βρήκε την ισορροπία που ήθελε και ο στόχος της να εισέλθει στη Νομική Θεσσαλονίκης φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα.

Σκουλής Βλάσης, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 18575 μόρια

Ο Βλάσης δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των πανελλαδικών εξετάσεων και η εισαγωγή  του στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Αθήνα είναι δεδομένη.

Γούσης Γιώργος, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 18500 μόρια

Ο Γιώργος συγκέντρωσε 18.500 μόρια και ο στόχος του είναι η Ιατρική Σχολή. Δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των πανελλαδικών, καθώς η καραντίνα βοήθησε ώστε να εντατικοποιήσει το διάβασμά του.

Λάφης Γιάννης, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 18275 μόρια

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Γιάννης Λάφης από την βαθμολογία του στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς ο στόχος του ήταν να έχει τις περισσότερες δυνατές επιλογές για τις σπουδές του. Αν και η επιθυμία του να ασχοληθεί με τον Κινηματογράφο είναι μεγάλη, παρόλα αυτά η βαθμολογία του ανοίγει διάπλατα τις πόρτες κι άλλων σχολών.

Καραμπέρη Ραφαηλία- Κυριακή, 6ο ΓΕΛ Βόλου 18275 μόρια

Η Ραφαηλία είναι ικανοποιημένη πολύ από την επίδοσή της στις πανελλαδικές και στόχος της είναι η εισαγωγή της στη Νομική Σχολή.

Ζαμπέτογλου Ελένη, 6ο ΓΕΛ Βόλου, 18225 μόρια

Η περίοδος της καραντίνας βοήθησε πολύ την Ελένη στο διάβασμά της και πέτυχε τελικά το σκοπό της καθώς με τα μόρια που συγκέντρωσε η εισαγωγή της στη Νομική Θεσσαλονίκης, είναι σχεδόν βέβαιη.

Νικηφορίδη Μαρία, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 18175 μόρια

Η Μαρία επιθυμεί να εισαχθεί στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και ένα επαγγελματικό μέλλον στο εξωτερικό θα ήταν μέσα στους στόχους για το μέλλον της. Η ίδια είναι πολύ ικανοποιημένη από την επίδοσή της αν και χαρακτήρισε δύσκολη τη χρονιά που πέρασε.

Παπαδοπούλου Ιωάννα, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 18125 μόρια

Η Ιωάννα είναι πολύ ευχαριστημένη από την επίδοσή της. Συγκέντρωσε 18125 μόρια με πολλή προσπάθεια, διάβασμα και κόπο, όμως έχοντας βάλει το πρόγραμμά της κατάφερε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις εξετάσεις.

 

Καραγιάννη Ελευθερία- Ελπίς, Μουσικό Σχολείο Βόλου, 18675 μόρια

Η Ελευθερία- Ελπίς ενδιαφέρεται να σπουδάσει ψυχολογία, καθώς είναι ένας τομέας που τον εξερευνά τα τελευταία χρόνια. Η ίδια ευχαριστεί τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου της για τη στήριξή τους, καθώς ήταν πάντα δίπλα στο πλευρό της.

Νάνος Μιλτιάδης, Μουσικό Σχολείο Βόλου, 18425 μόρια

Η καραντίνα του έδωσε το χρόνο να διαβάσει ακόμη περισσότερο και τώρα ο στόχος για τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών μοιάζει κάτι παραπάνω από εφικτός. Ο Μιλτιάδης τόνισε πως οι πανελλαδικές είχαν βαθμό δυσκολίες και εκτός από καλή προετοιμασία χρειαζόταν και καλή ψυχολογία.

Μαγκλάρα Ευφροσύνη, ΕΠΑΛ Αλμυρού,  19210 μόρια

Πρώτος στόχος για την Ευφροσύνη είναι η Ιατρική Σχολή. Η ίδια τόνισε πως όταν έχει προσπαθήσει κάποιος πολύ και βλέπει ότι οι κόποι του ανταμείφθηκαν, αισθάνεται δικαιωμένος, όπως κι εκείνη.

Κουτσουρά Χρυσάνθη, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, 19460 μόρια

Με 19.460 μόρια η Χρυσάνθη οδεύει ολοταχώς προς την Ιατρική, που είναι και η πρώτη σχολή προτίμησής της. Η ίδια έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο σχολείο της και μία από τις καλύτερες σε όλο το νομό, ανέφερε πως η περίοδος της καραντίνας τη διευκόλυνε, καθώς είχε περισσότερο χρόνο για διάβασμα, έβαλε το δικό της ρυθμό και όλα κύλησαν ήρεμα.

Ζαμουρίδης Πασχάλης, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, 19130 μόρια

Ο Πασχάλης απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή του, που είναι από τις υψηλότερες του νομού στοχεύει για την Ιατρική και φαίνεται ότι ο στόχος του θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Κόκκαλης Αθανάσιος – Ραφαήλ, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου 18.125 μόρια

Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του ο Ραφαήλ, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον κλάδο της πληροφορικής, με στόχο ένα επαγγελματικό μέλλον στο εξωτερικό.

Δεμίρης Χρήστος, 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, 18375

Ο Χρήστος κατάφερε και συγκέντρωσε μία πολύ υψηλή βαθμολογία και χάρη σ’ αυτή η εισαγωγή του στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Βόλου θεωρείται σίγουρη.

Σκοτεινιώτης  Ζήσης, 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου 17130 μόρια

Διαμαντένια Σοφία – Ξενιά, ΓΕΛ Νέας Αγχιάλου, 18450 μόρια

 

Τσαρούχα Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, 6ο Γελ Βόλου, 17.400 μόρια 

Κι άλλοι επιτυχόντες

Πολλοί ήταν οι επιτυχόντες που ξεχώρισαν σε όλα τα σχολεία.

Στο 1ο Λύκειο Βόλου

Ομάδα προσανατολισμού Υγείας
Κουτρούμπα Φωτεινή 17300
Μπουκουβάλα Βασιλεία 18100

Ομάδα προσανατολισμού θετικών σπουδών
Μάνου Αικατερίνη 17725

Ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών
Ακριβόπουλος Βασίλειος 17525
Αναγιάννη Μαρία 17325
Μαθηνός Νικόλαος 17625
Οικονόμου Βικτώρια 18775
Πριονιστής Νικόλαος 18100
Στεφοπούλου Ειρήνη 18200
Εμμανουήλ Άννα 17075
Καπανιάρη Τερψιθέα  17625

 

2ο Λύκειο Βόλου

Μαρία Ανδριτσάνου , Μαρία Σταθαράκου , Μαρία Τζοβάρα , Ειρήνη Βαϊνοπούλου , Μυρτώ Καρακασίδη, Θεοδώρα Μπαλαμούτη , Αλεξάνδρα Τακούλα , Ιωάννα Καρανικόλα , Πάρης Κουτσόπουλος 

3ο ΓΕΛ Βόλου

Στον τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών διακρίθηκαν : Λάφης, Χαλάτση, Λιούπη, Γιαννουλάκη και Πούλιου. Στον Τομέα Υγείας οι Γούσης, Γιαννάκος, Αλεξανδρίδης, Παπαστάμος. Στον τομέα Θετικών Επιστημών οι Σκουλής, Λαϊνάς, Καραΐσκος, Τσικρικάς, Πατσούρας και Ζούρου

4ο ΓΕΛ Βόλου

Μπέκου Ελένη, Πολύζου Ελευθερία, Θεοδώρου Ιάσονας, Μαλλιαρού Βασιλική, Δώσσα Καλλιίοπη και Κατρινοι Αλέξανδρος.

 5ο Λύκειο Βόλου

Παρίσση Χαρίκλεια 18100 μόρια, Γαλάνη Ελένη 17925 μόρια, Ρουσμένης Χρυσοβαλάντης 17575 μόρια, Ζαμπέτογλου Νικόλαος 17175 και Τουλιάτου Δέσποινα 17025 μόρια. 

6ο ΓΕΛ Βόλου

Ελένη Ζαμπέτογλου 18.225 μόρια

Μερόπη Παπαθεολόγου 18.125 μόρια 

7ο ΓΕΛ Βόλου

Αναστασία Ντούλα 19.000 μόρια

Σοφοκλής Πατακιούτης 18.500 μόρια

Μαρία Μπέκα 18.425 μόρια

Σοφία Αβραμίδου 18.256 μόρια

Αντώνης Κατσαγεωργίου 18.225 μόρια

 

8ο ΓΕΛ Βόλου

Τσούλφα Μαρία με        17975 μόρια

Τσίπης Κωνσταντίνος με 17450 μόρια

Λιόλιου Αικατερίνη με  17425 μόρια

Καλαμπόκας Ηλίας με  17400 μόρια

 

Μουσικό Σχολείο Βόλου

Κοζανίτης Ελευθέριος   Υγείας – Παλαιό Σύστημα 17425,

Γεωργιάδης Γεράσιμος-Ιάσωνας              17275

Χατζημάρκου Αποστολία Μαρία  17150

Σπυριδάκη Αναστασία-Μαρία  17125

Καβαλάρη Μαρία- Άρια              17100

Χατζηνικολάου Ελένη    17075

Λαχανά Νικολέτα  17000

 

1ο ΕΠΑΛ Βόλου

Οικονόμου Ευαγγελία

Κόκκαλης Αθανάσιος- Ραφαήλ

Καρασαΐνης Αθανάσιος

Φίλιος Κωνσταντίνος

Ζαβαλάρης Νεκτάριος- Ραφαήλ

Χαντζηβαγγέλη Όλγα

Μαμουρέλης Χρήστος

Βέργος Δανιήλ

Χαμονικολάου Χρήστος- Παναγιώτης

Χαρανά Στεργιανή

 

3ο ΕΠΑΛ Βόλου

Σανιδά Χρυσούσα           18965 μόρια

Βαΐτσης Παναγιώτης      18540 μόρια

 

2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

Δωροθέα Λαγιοκάπα 18.619 μόρια

Ελένη Τσουμάνη 18.275 μόρια

Φωτεινή Δοδοντζίδη 18.250

Στεφανία Ζούπη 18.050

2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Βασίλειος Βλιώρας 17.405 μόρια,  Αλέξανδρος – Ζήσης Λαπμπίτσας 16915 ,  Νικόλαος Ζησιμάτος 15455 μόρια,  Γεώργιος Μάριος Καραπάνος 16510 μόρια,  Αθανάσιος Τσακόγιας 15310 και Ιωάννα Χαμπέρη 14575 μόρια.

ΓΕΛ Αγριάς

Απόστολος Κουκοβίνης 17.900

Αθηνά Μπουτζιώνα 17.825

Γιόνα Λάμι 17.825

2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

– Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:

  1. Καραμητσανη Αθανασία 17.385
  2. Πιπεριγκου Χρυσηίδα 13.870
  3. Κακαζιάνη Τριάδα 12.000

 

– Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών:

  1. Καλαϊτζίδου Πηνελόπη 17.650
  2. Σκοτεινιωτης Ζήσης 17.130
  3. Κ.Μ. (αρχικά ονόματος) 16.510

 

– Τομέας Πληροφορικής:

  1. Κατσιανάκης Χριστόφορος 16.085
  2. Ζ.Α. (αρχικά ονόματος) 14.520

 

Λύκειο Σκιάθου

Η Ιωαννίδη Μαριαλένα κατάφερε να ξεχωρίσει συγκεντρώνοντας τον υψηλότερο αριθμό μορίων, 17.075.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.