Πόλος έλξης στη ΔΕΘ το περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κατά τη διάρκεια της έναρξης της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και συνομίλησαν με τους εκθέτες.
Μεταξύ αυτών, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Θανάσης Λιούπης, ο Γεν. Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας κ. Ευριπίδης Δοντάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός, αλλά και η πολιτευτής κ. Κατερίνα Πατσογιάννη μαζί με την κ. Έλενα Ράπτη.
Φυσικά, δίπλα στους εκθέτες του νομού βρίσκονταν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο οποίος συνομιλούσε διαρκώς μαζί τους, συλλέγοντας τις εντυπώσεις τους για την πρώτη ημέρα της ΔΕΘ.

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με την πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου
Ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Θανάσης Λιούπης με την κόρη του Λήδα Λιούπη και τον εκδότη της “Μαγνησίας” κ. Αρχιμήδη- Δημήτρη Καρεκλίδη
Ο Γεν. Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος
Στο σταντ του Ομίλου Καρεκλίδη βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας κ. Ευριπίδης Δοντάς.
Ο κ. Ευριπίδης Δοντάς με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη
Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός στο σταντ της Βολιώτικης επιχείρησης Black Garlic
(Από αριστερά) Ο Διευθυντής της Μονάδας Αξιοποίησης Μεγάλων Ακινήτων της ΕΤΑΔ κ.Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο εκδότης της Εφημερίδας “Μαγνησία” Αρχιμήδης-Δημήτρης Καρεκλίδης.
Ο επιχειρηματίας κ.Δημήτρης Καραλής με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη.
Η κ. Κατερίνα Πατσογιάννη με την κ. Έλενα Ράπτη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.