Σήμερα στα περίπτερα η ειδική καλοκαιρινή έκδοση 80 σελίδων της «Μαγνησίας»– Κυκλοφορεί δωρεάν

Φέτος μένουμε Μαγνησία, μένουμε Θεσσαλία και στηρίζουμε την τοπική αγορά

Σήμερα, Σάββατο 11 Ιουλίου με την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ κυκλοφορεί δωρεάν ειδική καλοκαιρινή έκδοση 80 σελίδων, όπου θα βρείτε πολλές επιλογές για τις διακοπές σας, παραλίες του νομού που μπορείτε να επισκεφθείτε, μόδα για γυναίκες κι άνδρες για να τραβήξετε τα βλέμματα, αλλά και πολλές επιλογές εξόδου.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας προκάλεσε φόβο, ανησυχία, αγωνία και σκέψεις για ένα μέλλον πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που οι περισσότεροι ονειρευόμασταν. Μέσα όμως σε ένα σύμπλεγμα αρνητικών σκέψεων, η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση μας έκανε να καταλάβουμε πόσο τυχεροί είμαστε για τον τόπο μας. Για τη Μαγνησία μας.

Υγειονομικά ο νομός μας κατάφερε και βγήκε αλώβητος από την πανδημία, χάρη στις ικανότητες των υγειονομικών μας αλλά και στη σύνεση όλων των κατοίκων. Και μπορεί ο ιός να βρίσκεται ακόμη εδώ, όμως αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να ζήσουμε, να ευχαριστηθούμε το καλοκαίρι, να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα και επιτέλους να προτιμήσουμε για διακοπές τον δικό μας τόπο! Τη Μαγνησία.

Φέτος λοιπόν, περισσότερο από ποτέ στηρίζουμε την περιοχή μας, επισκεπτόμαστε όλες τις κρυμμένες γωνιές του νομού μας, που πάντα σχεδιάζαμε κάποια στιγμή στο μέλλον να τις επισκεφθούμε, ταξιδεύουμε στα υπέροχα νησιά μας και ζούμε το καλοκαίρι όπως μόνο εδώ ξέρουμε να το κάνουμε.

Με υψηλών προδιαγραφών τουριστικές παροχές σε όλα τα ξενοδοχεία, τους ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, με τα παραδοσιακά μας τσιπουράδικα, με τις ταβέρνες που προσφέρουν ό,τι πιο αγνό και νόστιμο, τα beach bars, τις καφετέριες και τα κέντρα διασκέδασης.

Φέτος μένουμε Μαγνησία, μένουμε Θεσσαλία και στηρίζουμε την τοπική αγορά!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.