Σοκ στη Μηλίνα με τον 8χρονο που σώθηκε από θαύμα όταν υπέστη ηλεκτροπληξία

Επικίνδυνα τα καλώδια που είναι διάσπαρτα στα πεζοδρόμια

Σοκαρισμένοι εξακολουθούν να είναι κάτοικοι, αλλά και τουρίστες που κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μηλίνα, μετά το περιστατικό που έγινε χθες βράδυ, με τον οχτάχρονο που «χτυπήθηκε» από ρεύμα στη Μηλίνα από εκτεθειμένα καλώδια κολώνας στη παραλία. Πιο συγκεκριμένα το παιδί έπαιζε στην γέφυρα που υπάρχει στην παραλία του παραθαλάσσιου χωριού στο Νότιο Πήλιο, περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν ακούμπησε την κολώνα που βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας.

Στη κολώνα όμως υπήρχαν εκτεθειμένα γυμνά καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και το παιδί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Πρόκειται για ένα οκτάχρονο αγόρι ιταλικής καταγωγής που κάνει διακοπές με την οικογένειά του στη Μηλίνα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός ευτυχώς όμως το παιδί συνήλθε γρήγορα ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρο το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής. Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε άλλο ατύχημα στην παραλία όπου παραθεριστής έπεσε μέσα σε τρύπα ξύλινης διάβασης παλι στην παραλία.

Δεκάδες είναι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρουν πως «όλος ο παραλιακός δρόμος μέχρι και το σημείο της νέας προβλήτας όπου βρίσκεται το εστιατόριο” Εν πλω”, υπάρχουν διάσπαρτα στα πεζοδρόμια τα καλώδια από παλιές κολώνες φωτιστικών …άκρως επικίνδυνα.Τα κρηπιδωματα είναι σπασμένα…Παιδικές χαρές αφημενες στην τυχη τους… Όλα αυτά, είναι εγκληματικές παγίδες για μικρούς και μεγάλους.. Δυστυχώς η εικόνα της όμορφης κατά τα αλλα Μηλινας, είναι ενός χωριού εγκατελειμενου..και αφροντιστου..Κανείς δεν νοιάζεται… .. Ο κόσμος μόνο που την επισκέπτεται, της δίνει ζωή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.