Συνεχίζεται η καταμέτρηση σταυρών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων-Τι αναφέρουν πληροφορίες

Πρωτοδικείο Βόλου: Ανακηρύχθηκαν τα αποτελέσματα για τους Δήμους

Ανακηρύχθηκαν χθες το απόγευμα από το Πρωτοδικείο Βόλου τα αποτελέσματα των εκλογών για τους συνδυασμούς των οκτώ Δήμων της Μαγνησίας και οι υπάλληλοι συνέχιζαν με την καταμέτρηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Σύμφωνα με τα επίσημα τελικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόλου σε σύνολο 112524 εγγεγραμμένων ψήφισαν 68.558, βρέθηκαν 2.703 άκυρα 745 λευκά και τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 65.110.
Ο συνδυασμός «Νέα Εποχή Νέα Δυναμική έλαβε 37.457 ψήφους, ο συνδυασμός «Βόλος Έξυπνη Πόλη» 9.879, «Μαζί για Βόλο» 8.187, «Βόλος Ανατροπή Δημιουργία» 5.662 και «Λαϊκή Συσπείρωση» 3.925 ψήφους.

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου σε σύνολο 12.802 ψηφοφόρων ψήφισαν 9.258 (352 άκυρα, 69 λευκά), 8.837 έγκυρα και έλαβαν:
«Νέος Δήμος Νέα Εποχή» 4.998 ψήφους, «Όλοι Μαζί Μπροστά» 3.484, «Λαϊκή Συσπείρωση» 355 ψήφους.

Στο Δήμο Αλμυρού σε σύνολο 19.372 ψηφοφόρων ψήφισαν 12.921 (402 άκυρα, 126 λευκά), 12.392 έγκυρα και έλαβαν:
«Αλμυρός Ευθύνη Δημιουργία» 4.727, «Δημοτική Πρωτοβουλία» 4.489, «Ζωή αλλάζουμε» 2.454, «Λαϊκή Συσπείρωση Αλμυρού» 722.

Στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, σε σύνολο 7.431 ψηφοφόρων ψήφισαν 4.459 (207 άκυρα, 54 λευκά), 4.198 έγκυρα και έλαβαν:
«Ενωτική Συνεργασία» 1.987, «Κίνηση Ενότητας» 1.738, «Λαϊκή Συσπείρωση Ζαγοράς – Μουρεσίου» 473.

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, σε σύνολο 11.937 ψηφοφόρων ψήφισαν 7.089 (297 άκυρα, 83 λευκά), 6.709 έγκυρα και έλαβαν:
«Ενωτική Αυτοδιοικητική Ένωση Ν. Πηλίου» 3.141 ψήφους, «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Ν. Πηλίου» 2.132, «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Ν. Πηλίου» 987, «Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Πηλίου» 449.

Στο Δήμο Αλοννήσου, σε σύνολο 1.869 ψηφοφόρων ψήφισαν 1.207 (20 άκυρα, 7 λευκά), 1.180 έγκυρα και έλαβαν:
«Ενότητα για την πρόοδο-ανεξάρτητη δημοτική κίνηση» 447, «Πρώτα η Αλόννησος» 376, «Δυναμική συνεργασία για την Αλόννησο» 357.

Στο Δήμο Σκιάθου, σε σύνολο 5.352 ψηφοφόρων ψήφισαν 3.709 (52 άκυρα, 15 λευκά), 3.642 έγκυρα και έλαβαν:
«Αλλάζουμε θέλουμε και μπορούμε»1.648, «Σκιάθος ενωμένη – βήμα στο μέλλον» 1.494, «Νέοι Ορίζοντες για τη Σκιάθο» 324, «Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου»176.

Τέλος στο Δήμο Σκοπέλου, σε σύνολο 5.427 ψηφοφόρων ψήφισαν 2.999 (84 άκυρα, 23 λευκά), 2.892 έγκυρα και έλαβαν:
«Το νησί μας πρώτα δημιουργία ξανά» 1.159 ψήφους, «Σκόπελος όλοι μαζί» 1.103, «Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου» 630.
Ήδη από χθες συνεχιζόταν παράλληλα η καταμέτρηση των σταυρών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που υπάρχει ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί σήμερα Πέμπτη, όπως και η ανακήρυξη συνδυασμών των Κοινοτικών Εκλογών.

Μόνο πληροφορίες για συμβούλους στους δήμους

Οι όποιες ανακοινώσεις γίνονται στο μεταξύ για την πορεία της σταυροδοσίας των υποψηφίων συμβούλων, στους δήμους του νομού, γίνονται μόνο από στελέχη των ίδιων των συνδυασμών, έχοντας την πληροφόρηση μέσω των εκλογικών αντιπροσώπων, γι ΄αυτό και τα αποτελέσματα, δε θεωρούνται ούτε επίσημα, ούτε επιβεβαιωμένα. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και χωρίς να σημαίνει ότι η σειρά ή η τελική λίστα δε θα αλλάξει, σε κάποιους δήμους, οι πληροφορίες είναι οι εξής:

Στον Δήμο Βόλου, από την παράταξη «Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική» του επανεκλεγέντα δημάρχου Αχ. Μπέου, προηγούνται σε σταυρούς προτίμησης οι κ.κ. Κων. Λούλης, Αργ. Κοπάνας , Γ. Πράττος, Ανδ. Ζέρβας, Θ. Θεοδώρου, Απ. Ζαρκάδας, Γ. Βλιώρας, Κ. Νάκος, Γ. Μουλάς, Θ. Παπαευσταθίου, Γ. Τόρης, Δέσποινα Κότογλου, Τρ. Γκογκινούδης, Θαν. Σταυρίδης, Απ. Νάσιος, Γ. Ρήγας και Απ. Γαλάτης.
Από τους 28 δημοτικούς συμβούλους, οι 16 σύμφωνα με την προσομοίωση που γίνεται, θα προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Βόλου και οι υπόλοιποι από τις άλλες Δημοτικές Ενότητες.
Στην Πορταριά προηγείται ο Αρ. Σαββάκης, στη Νέα Ιωνία οι Χρ. Στεφόπουλος, Μιχ. Καπουρνιώτης, Γ. Κουφογεώργος, Αναστασία Μορφογιάννη, Σπ. Μάμαλης, Χρ. Ζούπης, Νίκ. Κοίλιας, Σοφία Χάλαρη και Μαρία Μυλωνά, στη Νέα Αγχίαλο Γεωργία Μποντού- Τοκαλή και ο Θ. Στάνιος, στη Μακρινίτσα Στ. Κάλλης, στον Ιωλκό Ζ. Δασκαλόπουλος, στην Αισωνία Βιολέτα Καντόλα, στα Λεχώνια Κ. Γανωτής και στην Αγριά ο Απ. Μαλαματίνης.
Στον συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» της Νάνσυς Καπούλα, τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης φέρεται να συγκεντρώνουν οι Δημ. Πέγιος, Έφη Αντωνίου, Βιολέτα Μήτρου και Νίκ. Τσεκούρας.
Στον συνδυασμό «Μαζί για τον Βόλο» του Ιάσονα Αποστολάκη, στην πρώτη τριάδα ψήφων βρίσκονται η Ελένη Παπαθανασίου, η Αφροδίτη Γάντζου- Δραμητινού και ο Αλ. Δούρας.
Στον Δήμο Αλμυρού, στον συνδυασμό «Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία» του νυν δημάρχου Δημ. Εσερίδη, σε καλή σειρά ήταν ο Ηλ. Δαλακούρας, Ιωάν. Εκίζογλου, Νίκ. Καλλές, Κων. Πανταζώνας. Στον συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Βαγ. Χατζηκυριάκο, σε εκλόγιμη θέση βρίσκονται οι Δημ. Τσούτσας, Π. Θωμαΐδης, Αρετή Μπέη, Βασ. Αργυρόπουλος και Γ. Παπαϊωάννου.

Η σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον Δήμο Σκιάθου: Συνδυασμός «Αλλάζουμε θέλουμε και μπορούμε» με υποψήφιο δήμαρχο τον Θοδωρή Τζούμα: Νίκος Πασχάλης, Μανώλης Πασχάλης, Γιάννης Τσανάκας, Νίκος Λιακόπουλος, Διαμαντής Μαθηνός, Ματούλα Παπαδούλια , Γιάννης Γιανίτσης. Συνδυασμός «Σκιάθος Ενωμένη – Βήμα στο μέλλον» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλαο Πλωμαρίτη: Δημήτρης Διολέττας, Παύλος Τασόπουλος, Τασούλα Φιλαρέτου, Δημήτριος Αντωνίτσας, Θωμάς Κουκουλάκης, Νίκος Γιαμαρέλος, Κατερίνα Νικολάου.

Με τον συνδυασμό «Ενωτική Συνεργασία» στο δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη Ζαγορά εκλέγονται οι Απ. Κοντογιώργος, Β. Ρεπανίδης, Ν. Λαμπαδάρης, Αν. Γαρυφάλλου και Δημ. Χιώτης και από το Μούρεσι οι Κων. Μαργαρίτης, Απ. Σουλδάτος, Κ. Βασταρδής, Αν. Αλτίνης και Ι. Μούτος. Από την «Κίνηση Ενότητας» και την Μαρία Σαμαρά γίνεται λόγος για εκλογή των κ.κ. Απ. Κατσιφού, Λαζ. Σκόρρα, Κ. Λάσκου, Επαμ. Νάσιου και Ν. Ευαγγέλου από τη Ζαγορά καθώς και των Ι. Βαρελόπουλου, Νικ. Λαμπαδάρη, Αρ. Καλαφάτη και κ. Μαργαρίτη από το Μούρεσι.
Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, από την πλειοψηφία του Δ. Νασίκα, φαίνεται να εκλέγονται στο Βελεστίνο: Παπαδάμ, Χατζής, Γιαννακός, Μπατζιάκας, Πρίντζος, Κορώνας, Κουβάτας, Παπαρούνας, στο Στεφανοβίκειο: Καρατζιόλη Λευκή, Γιάννης Παπαιωάννου, Θαν. Βλάχος, Χ. Μακεδόνας, στο Ριζόμυλο Βάσω Χατζοπούλου, Νίκος Βουραζέρης και στο Κεραμίδι Δημήτρης Παλλικάρης.

Απ΄ τον συνδυασμό του κ. Χαρ. Πάσχου και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, ο κ. Παπατόλιας Απόστολος, λαμβάνει 639 ψήφους στο Φερών. Ο κ. Κοντοκλώτσης Γεώργιος, 614 ψήφους στην Κάρλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.