Τέλος στην αγωνία υποψηφίων πανελλαδικών και στη Μαγνησία

Αναρτώνται σήμερα στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ οι βαθμολογίες

Τέλος μπαίνει σήμερα στην αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων και στη Μαγνησία, καθώς αναρτώνται οι βαθμολογίες σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Οι συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων θα μπορούν να δουν τις βαθμολογίες τους με τον προσωπικό κωδικό που έχει ο καθένας. Στη Μαγνησία η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ανήλθε στο 97 % περίπου στα ΓΕΛ και στο 88% περίπου στα ΕΠΑΛ, ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή 1892 υποψήφιοι.
Με αποστάσεις, αντισηπτικά και εντελώς νέα χωροταξικά και υγειονομικά δεδομένα, οι υποψήφιοι και της Μαγνησίας ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16- έναρξη με τα ΓΕΛ κι ακολούθησαν τα ΕΠΑΛ- να συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η διαδικασία των εξετάσεων ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και στις 30 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ, ενώ στο νομό όλα κύλησαν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όσα μικροπροβλήματα υπήρξαν, όπως η διπλή αναγραφή “Νέο Σύστημα” και “Παλαιό Σύστημα” σε θέματα, ήταν κεντρικό φαινόμενο, το οποίο όμως με τις κατάλληλες διευκρινήσεις λύθηκε.
Από κει κι έπειτα, οι υποψήφιοι θα μάθουν σήμερα τη βαθμολογία τους , καθώς όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας θα αναρτηθούν οι σχετικοί πίνακες στα σχολεία, χωρίς όμως τα ονόματα των υποψηφίων αλλά τους κωδικούς των πανελλαδικών που έχουν. Έπειτα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους έως τις 17 Ιουλίου. Στο τέλος Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται και η ανακοίνωση των βάσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.