Τσουράπας στο Ράδιο ΕΝΑ: «Ανοιχτά τα αρτοποιεία, αλλά μεγάλη η μείωση του τζίρου»

Τι ανέφερε ο πρόεδρος των αρτοποιών Μαγνησίας

Μπορεί τα αρτοποιεία να παραμένουν ανοιχτά σε καθημερινή βάση, ωστόσο οι αρτοποιοί βλέπουν τον καθημερινό τζίρο να έχει μειωθεί σε μεγάλο ποσοστό, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Αρτοποιών Μαγνησίας, Κώστας Τσουράπας, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή.

Όπως για όλους τους επαγγελματίες, και για εμάς η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Τα αρτοποιεία είναι ανοιχτά και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Εμείς εξυπηρετούμε όλον τον κόσμο, παρά τον όποιο κίνδυνο υπάρχει. Από εκεί και πέρα όμως ο κόσμος είναι διστακτικός και δεν βγαίνει κάθε μέρα από το σπίτι. Άλλοι ζυμώνουν, άλλοι ψωνίζουν από το μάρκετ, άλλα καταστήματα είναι κλειστά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει έχει μειωθεί ο τζίρος πάνω από 70%. Ωστόσο παραμένουμε ανοιχτά για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουράπας.

Βέβαια, και τα αρτοποιεία θεωρούνται βάσει των τελευταίων αποφάσεων της κυβέρνησης ως πληττόμενες επιχειρήσεις. Σύμφωνα και με τον πρόεδρο αρτοποιών Μαγνησίας, ο ΚΑΔ των αρτοποιείων έχει ενταχθεί στη λίστα με τις πληττόμενες επιχειρήσεις, αλλά όλοι παράλληλα συνεχίζουν την καθημερινή δραστηριότητα, όπως προβλέπεται «Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους το κοινωνικό αγαθό του ψωμιού. Παρασκευάζουμε κάθε πρωί από φρέσκια ζύμη ψωμί. Είμαστε ανοιχτά και περιμένουμε τον κόσμο» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.