Υποψήφιος με τον Αχ. Μπέο ο Κώστας Λούλης

Ζητά την ψήφο των Βολιωτών για να προσφέρει ως δημοτικό σύμβουλος

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου «Νέα Εποχή Νέα Δυναμική» ανακοίνωσε ο βιομήχανος Κώστας Λούλης, ο οποίος ζήτησε την ψήφο των Βολιωτών για να προσφέρει από το πόστο του δημοτικού συμβούλου.
Ο Αχ. Μπέος, τόνισε ότι αν και δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον κ. Λούλη, την περασμένη Παρασκευή, δέχτηκε τηλεφώνημά του με το οποίο του γνωστοποίησε την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος.
Ο βιομήχανος έπλεξε το εγκώμιο της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου, λέγοντας ότι παρακολουθώντας την πορεία του «σε αυτόν τον άνθρωπο να αποτυπώνεται το σοφό κοινωνικό συμπέρασμα ότι έκαστος κρίνεται από τα έργα του, βλέποντας η πόλη μας να γίνεται ολοένα και καλύτερη, πραγματικά ομορφότερη, ακούγοντας σχόλια θαυμασμού από κατοίκους άλλων πόλεων θεώρησα καθήκον μου να τον βοηθήσω συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος πιστεύοντας ότι ο Βόλος μπορεί να γίνει ομορφότερο και καλύτερος».
Ο ίδιος είπε ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην πόλη, ενώ για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα επαναληφθεί το σκηνικό των εκλογών του 1964, όπου ο υπερκομματικός υποψήφιος Θ. Κλαψόπουλος, είχε νικήσει από την πρώτη Κυριακή τους αριστερούς και δεξιούς αντιπάλους του Ντ. Σαμαρά και Αργ. Φιλιππίδη.
«Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τώρα, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει ακόμη περισσότερο. Οι πολίτες έχουν την άποψή τους. Δεν είναι κατευθυνόμενα κομματικά όντα, αλλά ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται για τη ζωή και την εξέλιξη στην πόλη και την κοινωνία που ανήκουν», ανέφερε.
Ο Κ. Λούλης, εκτίμησε ότι απ΄τη νέα Δημοτική Αρχή, αφού το κέντρο έγινε όσο το δυνατόν καλύτερο, το βάρος πρέπει να δοθεί στη Ν. Ιωνία και στις περιφερειακές συνοικίες και τόνισε ότι υπάρχει έδαφος για παρεμβάσεις και ο δήμαρχος έχει σχέδιο συγκεκριμένο για το τι θα γίνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.