Εργομετρικά και ξεκούραση για τη Νίκη στην Πορταριά

“Παγώνουν” οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου στην Πορταριά, καθώς το πρωί της Πέμπτης θα περάσουν από εργομετρικές και μυοσκελετικές εξετάσεις από ειδικό ιατρικό προσωπικό.

Η ομάδα του Ισάακ Χοβέ πραγματοποίησε κανονικά προπόνηση το πρωί της Τετάρτης, με το πρόγραμμα, στο γήπεδο του Ορμινίου, να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και λίγη δουλειά πάνω στην τακτική και συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, πλην του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο “Βουνό των Κενταύρων”.

Στα θετικά του πρωινού της Τετάρτης ήταν η συμμετοχή των Τζόρνταν Ντομίνγκεθ και Βαγγέλη Λίτσιου, χωρίς κανένα πρόβλημα, σε ακόμα μία προπόνηση, καθώς, αξίζει να σημειωθεί πως, από την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού και δεν ήταν στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Το απόγευμα της Τετάρτης δόθηκε ρεπό στους παίκτες, προκειμένου να είναι “φρέσκοι” το πρωί της επόμενης ημέρας για τις εξετάσεις τους, ενώ ούτε το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, με άπαντες να μπαίνουν πάλι σε “φουλ” ρυθμούς προετοιμασίας από την Παρασκευή.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά νέα της ομάδας της Νίκης, ύστερα από την άφιξη του Γκαρσία στο Νομό Μαγνησίας, για λογαριασμό της ομάδας, δε φαίνεται να υπάρχουν περαιτέρω “ανοικτά μέτωπα”. Περίπου το 80-85% του ρόστερ έχει διαμορφωθεί κι οι ιθύνοντες της ομάδας δε βιάζονται να προχωρήσουν στις τελευταίες μεταγραφικές τους “πινελιές”, καθώς όλες οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έχουν το δικαίωμα να κινηθούν μεταγραφικά, μέχρι και το μήνα Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ρήγα Στύλλα, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα απαρτίζεται από 22-24 ποδοσφαιριστές και, στο πλαίσιο αυτό, ενδεχομένως γίνουν ακόμα 2-3 κινήσεις. Ένας ποδοσφαιριστής στην άμυνα κι ένας στον άξονα της μεσαίας γραμμής φαίνεται να είναι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι προτεραιότητες για τους κυανόλευκους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.