Κουτίνας: Πολύ αθλητική ομάδα ο Σ.Κ. Ιωαννίνων

Μετά το άνετο διπλό επί του Φαίακα Κέρκυρας, η Νίκη δίνει την Κυριακή στις 17.00 για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της. Αντίπαλός της  ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Ιωαννίνων, που έχει το απόλυτο των βαθμών μέχρι στιγμής, με την ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου να θέλει να της σπάσει το αήττητο, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, μετά την ήττα από τον Αίολο Τρικάλων, και το τρίτο συνολικά. Παρασκευάς και Καραγεώργος θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου αναφέρει:

«Την αήττητη και πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα του ΣΚ Ιωαννίνων θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Νίκης Βόλου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

– Γενική είσοδος: 5 ευρώ

– Στο γήπεδο θα βρείτε και τα συλλεκτικά T-Shirts της ομάδας μας

– Στο ημίχρονο του αγώνα τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα κληρωθούν για να πάρουν μέρος σε διαγωνιστικό παιχνίδι με δώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

-Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν

-Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.