Μπέος και Λούτσος εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στην τηλεδιάσκεψη της Super League

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ

Στις 16:00 ξεκίνησε η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 1 για το μέλλον του πρωταθλήματος με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να ρίχνει στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήρε το λόγο ζήτησε καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες.

Σύμφωνα με αθηναϊκά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων στο Δ.Σ, Δημήτρης Αγραφιώτης, εξαπέλυσε επίθεση στον αντιπρόεδρο του Βόλου, Παναγιώτη Λούτσο, κατηγορώντας ως υποβολέα τον Αχιλλέα Μπέο.

«Ζήτησε από προεδρείο να πει ως τι παρίσταται ο Αχιλλές Μπέος και ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ομάδας της Μαγνησίας αν ξέρει ελληνικά ή αν ήθελε μεταφραστή όπως δηλώνεται Μπέος στα φύλλα αγώνος του Βόλου» αναφέρει η ιστοσελίδα sport24.gr, ενώ η ιστοσελίδα gazzetta.gr υποστηρίζει ότι: «Ο Τάκης Αγραφιώτης παίρνοντας τον λόγο αναρωτήθηκε γιατί ο Αχιλλέας Μπέος ήταν δίπλα στον Λούτσο και του υπεδείκνυε το τι θα πει. «Ως τι παρίσταται ο Μπέος; Χρειάζεστε μεταφραστή; Μεταφραστής δεν δηλώνεται στο Φ.Α. του ΝΠΣ Βόλος; Αφού μεταφραστής δηλώνεται», με το στέλεχος της βολιώτικης ομάδας να αντιδρά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε δικαιολογήσει την παρουσία του στον πάγκο στο ματς των δυο ομάδων στο Πανθεσσαλικό ως εξής: «Μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω πιθανό explain, μιλάω πέντε γλώσσες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.