Ο Θ. Κασαπίδης συμφώνησε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Δόξας Λευκάδας

Ο Βολιώτης τεχνικός θα τεθεί αντιμέτωπος της αγαπημένης του Νίκης

Ο Βολιώτης προπονητής Θανάσης Κασαπίδης συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Δόξας Λευκάδας, η οποία θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική μπάσκετ ανδρών στον ίδιο όμιλο με τη Νίκη Βόλου.

Έτσι ο 36χρονος τεχνικός θα τεθεί αντιμέτωπος τη νέα σεζόν με την ομάδα της καρδιάς του, στην οποία δεν κρύβει από κανέναν ότι κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει, έχοντας καθίσει στον πάγκο της τη χρονιά του υποβιβασμού από τη Γ’ Εθνική στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Θανάσης Κασαπίδης πήρε φέτος από τον Ιανουάριο και μετά γεύση από Basket League, όντας άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Κουταλιανού στον πάγκο του Ιωνικού, όντας υπεύθυνος scouting, αλλά βλέποντας ότι στον σύλλογο της Νίκαιας υπάρχει διοικητική αβεβαιότητα προς το παρόν τουλάχιστον αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας των Επτανήσων. Επίσης, θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Κασαπίδης έχει πετύχει άνοδο με τον Μέγα Αλέξανδρο στη Γ’ Εθνική από το τοπικό της Θεσσαλονίκης και τον καθοδήγησε στον περσινό 4ο όμιλο με επιτυχία, πριν φύγει για τον Ιωνικό.

Ο Βολιώτης προπονητής πήγε στη Λευκάδα το προηγούμενο και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Δόξας, ενώ μέσα στον Ιούλιο θα ξαναπάει για την παρουσίασή του και η μόνιμη εγκατάστασή θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.