Πρώτη στον όμιλό της η Κ12 ΕΠΣΘ, 2-2 με τη Βοιωτία

Την πρώτη θέση στον όμιλό της πήρε η ομάδα Κ12 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, δίνοντας σήμερα το τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Βοιωτίας.

Πλέον το σύνολο του Αντώνη Μάνδαλου προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας, που επικράτησε σε βάρος της Πρέβεζας/Λευκάδας με σκορ 4-0.

ΕΠΣ Θεσσαλίας και Βοιωτίας ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση μετά και τη μεταξύ τους ισοπαλία με 14 βαθμούς, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+15 έναντι +10) και έχει σημειώσει συνολικά 22 τέρματα έναντι 17).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΕΠΣΘ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βάιο, ενώ προηγήθηκε 2-1 χάρη σε αυτογκόλ της αντίπαλης ομάδας. Τελικά οι Βοιωτοί ισοφάρισαν, ενώ είχαν και την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με εκτέλεση πέναλτι, με την μπάλα όμως να χτυπά στο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΕΠΣΘ και να καταλήγει άουτ.

Ως βασικοί για την Κ12 αγωνίστηκαν οι Τζέκας, Αζιζάι, Βάιος, Βελετζάκος, Παπαστεργίου, Μπαντής, Κρομμύδας (Πύρασος), Κρομμύδας (Αγία Άννα) και Γκαραβέλας. Επίσης αγωνίστηκαν οι Μαυρουδής, Κανούλας και Ράιος Λ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα για τις ομάδες κάτω των 12 ετών άρχισε μόλις φέτος, μετά την κατάργηση του πρωταθλήματος Κ16, με εννιά παίκτες σε κάθε ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου, που είναι μικρότερος για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Παράλληλα κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 30 λεπτών (συνολικά ο αγώνας διαρκεί 60 λεπτά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.