Τεράστιο άλμα παραμονής για τον ΓΣ Αλμυρού, με 0-2 μέσα στον Ηρακλή Λάρισας!

Το πλέον καθοριστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία έκανε ο ΓΣ Αλμυρού που συνέχισε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχει, για να περάσει σήμερα και από τη Λάρισα, αφού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας σε βάρος του τοπικού Ηρακλή!

Μάλιστα, από δύο Λαρισαίους δόθηκε η δυνατότητα στον ΓΣ Αλμυρού να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης! Ο Γαρυφαλλόπουλος σούταρε, ο Παπαγιάννης απέκρουσε για τον Ηρακλή Λάρισας και ο Χαλάτσης που εντάχθηκε στην ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΛ έγινε αποδέκτης της μπάλας για να κάνει από κοντά το 1-0!

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και έτσι ο ΓΣΑ διατήρησε το προβάδισμα για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη με την έναρξη του δευτέρου μέρους του αγώνα και συγκεκριμένα στο 47’ όταν και έγινε το 0-2! Ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε το φάουλ και απευθείας έστειλε την μπάλα στην επάνω γωνία του Παπαγιάννη για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του!

Ο Αλμυρός είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους απέναντι στον Λέτσο, με το 0-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Λαρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας (63’ Κρίτσας), Νεμπεγλέρας (88’ Φώτος), Νάστας (63’ Χρηστίδης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Σκαφιδάς (46’ Μανιώτης).

ΓΣ Αλμυρού: Λέτσο, Στογιαννίδης, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος,. Ζαφειρίδης, Καναβός, Χαλάτσης (46’ Βαγενάς), Γαρυφαλλόπουλος (80’ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (88’ Δήμος), Ηλιόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.