Θα είναι έδρα και πάλι η Νεάπολη;

Από τον περασμένο Μάρτιο έχει ουσιαστικά να πέσει το βλέμμα όλων των εν ενεργεία και εν δυνάμει ενδιαφερόμενων στο γήπεδο της Νεάπολης, που αποτέλεσε την έδρα τόσο της Νίκης Βόλου όσο και του Ολυμπιακού Βόλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το θέμα του γηπεδικού και για τις δύο ομάδες θα πρέπει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η Νεάπολη αποτέλεσε μία κάποια λύση, αφού και το ΕΑΚ Βόλου δεν ήταν διαθέσιμο όπως θα ήθελε ο Ολυμπιακός Βόλου (με βάση τα έργα που είχε προαναγγείλει ο Δήμος Βόλου) ούτε το «Παντελής Μαγουλάς» βρισκόταν στην κατάσταση στην οποία θα ήθελε η Νίκη Βόλου, που παλεύει για την ολοκλήρωση των έργων αλλά και για τη διάθεση του οικοπέδου του ΟΣΕ, αρκεί αυτό να καθαριστεί εγκαίρως.

Οπότε τι απομένει τη νέα χρονιά; Πανθεσσαλικό και Νεάπολη έχουν ουσιαστικά να μοιραστούν οι ομάδες, με τον ΝΠΣ Βόλος φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο για το  πρώτο, και τη Νεάπολη να είναι στο φόντο για τους Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου.

Αν δεν υπάρχει κοινό σίγουρα το… κακό θα είναι μικρό, αρκεί και ο αγωνιστικός χώρος της Νεάπολης να είναι αυτός που πρέπει. Όπως δήλωσε άλλωστε και ο αρμόδιος Υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και να πιέζουν οι ομάδες και ειδικά αυτές της Super League 1, κόσμος δεν προβλέπεται οπότε, χωρίς φιλάθλους ένα ερώτημα είναι αν η Νίκη θα μπορεί να χρησιμοποιήσει έστω για κάποια αρχικά παιχνίδια το «Παντελής Μαγουλάς»  ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών (αν και φαντάζει δύσκολο).

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς ιδιόκτητο γήπεδο πέρυσι αναγκάστηκε να δώσει παιχνίδια εντός έδρας μεν αλλά εκτός Βόλου (κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν η Νίκη Βόλου)! Αυτό το σκηνικό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί οι υπεύθυνοι, ούτε καν για αγώνες χωρίς θεατές…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.