Απόφαση για στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων

Έλαβε η Ε.Β.Κ. για το δρόμο στο Α.Τ. Βόλου

Κατά πλειοψηφία απόφαση ώστε στη μία πλευρά της οδού 28ης Οκτωβρίου που σήμερα χρησιμοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, να γίνει χώρος στάθμευσης δικύκλων και τριών υπηρεσιακών οχημάτων, έλαβε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας, με αρνητική ψήφο του συμβούλου των «Δρόμων Συνεργασίας» και τεσσάρων Σωματείων.
Η Ε.Β. Κ. συνεδρίασε χθες και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι θέσεις στάθμευσης απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, (που σύντομα θα μεταφερθεί στο Αστυνομικό μέγαρο), επί της οδού 28ης Οκτωβρίου – Ογλ, στον Βόλο.
Η εισήγηση πρότεινε τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης δικύκλων με τοποθέτηση κορινών και οι τρεις θέσεις Ι.Χ. αυτοκινήτων που απομένουν να προορίζονται για υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Με την πρόταση αυτή διαφώνησε ο εκπρόσωπος των «Δρόμων Συνεργασίας» Γιάννης Κάιρας, που πρότεινε οι δύο από τις τρεις θέσεις να αποδοθούν στην πόλη και η τρίτη να δοθεί σε ΑμεΑ. Την εισήγηση, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καταψήφισαν ο Γ. Κάιρας και εκπρόσωποι τεσσάρων ακόμη φορέων και Συλλόγων, που είναι μέλη της επιτροπής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.