Διαγωνισμός από την Περιφέρεια για την παρακολούθηση της ποιότητας νερού

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Διοικητήριο των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων (αίθουσα συνεδριάσεων-3ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνοπτικός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής ανάδειξης αναδόχου για τη συστηματική παρακολούθηση της ποιότητας των νερών των φυσικών αποδεκτών, των επιφανειακών απορροών, του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, εδαφών κλπ. εντός των διοικητικών ορίων των Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, διάρκειας δύο ετών.

Σύμφωνα με την περίληψη διακήρυξης που υπογράφει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 60.000 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα βαρύνει τον Τακτικό Προϋπολογισμό των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας οικονομικού έτους 2017 & 2018.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής, ενώ το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης δημοσιεύεται στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και φέρει κωδικό ΑΔΑΜ. Επίσης θα καταχωρηθεί στη διεύθυνση: http://www.pthes.gov.gr στην διαδρομή: Εφημερίδα της Υπηρεσίας>Διακηρύξεις/Προκηρύξεις.

Η σχετική διακήρυξη διατίθεται-χορηγείται και από τις Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων (Ελ. Βενιζέλου & Αναλήψεως), Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών, 3ος όροφος, γραφείο 305, τηλ. 2421352563, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω στοιχεία από την Υπηρεσία και ταχυδρομικά με δική τους χρέωση.
Οι φάκελοι των προσφορών πρέπει να υποβληθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού, Τμ. Προμηθειών, 3ος όροφος, Τ. Κ. 38001, μέχρι στις 31-7.-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.