Δύο μήνες κρατούμενος για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών πριν 18 χρόνια!

Τέλος δεν έχει η περιπέτεια 40χρονου που μένει στη Γατζέα

Πάνω από δύο μήνες παραμένει κρατούμενος σε διάφορα κρατητήρια της Αστυνομίας και στις φυλακές Λάρισας, ένας 40χρονος Αλβανός, κάτοικος Γατζέας, με σοβαρή πιθανότητα να μην είναι καν ο δράστης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που εκκρεμεί εδώ και σχεδόν 18 χρόνια σε χωριό της Βέροιας!

Ο άνδρας στις 24 Ιουνίου 2019, θα δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται να κριθεί εάν πρόκειται για το άτομο, με αυτό που καταζητείται από το 2001, βάσει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Βέροιας για διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη πριν από δύο μήνες στις Μηλιές, με το αιτιολογικό ότι εκκρεμούσε εις βάρος του το παραπάνω ένταλμα. Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, όπου το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποφάσισε ότι δεν έχει αρμοδιότητα να κρίνει την υπόθεση, και στη συνέχεια η Εισαγγελία του Βόλου μεταβίβασε την δικογραφία στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω, ενώ εξακολουθούσε να κρατείται αρχικά στο Μεταγωγών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και κατόπιν μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας, χωρίς να έχει ασκηθεί εις βάρος του κάποια ποινική δίωξη.

Ο 40χρονος αλλοδαπός, δικάστηκε την Δευτέρα 1η Απριλίου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τη συνήγορο του να ζητά να αφεθεί άμεσα ελεύθερος αφού δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα που να πιστοποιούν την ταυτότητα του, ενώ ο ίδιος είχε ισχυριστεί πως δεν ταιριάζει το μητρώνυμο, το πατρώνυμο, η ημερομηνία γέννησης του, αλλά και ο τόπος γέννησης με τον καταζητούμενο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.