Επιλογή Ευθύνης: «Ο “απολογισμός” της δημοτικής αρχής ήταν το μεγαλύτερο fake news»

Το σχόλιο της παράταξής μας «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» για τον «απολογισμό» της δημοτικής αρχής:

«Ο «απολογισμός» της δημοτικής αρχής ήταν το μεγαλύτερο fake news της πόλης.
Όλος ο «θίασος» επί σκηνής. Ο εκτελών χρέη «θιασάρχη» να προσπαθεί να διαβάσει το «σενάριο» που του έγραψαν. Και ο «θιασάρχης» αμήχανος, να νιώθει ότι το «θεατρικό» έργο που παίζεται στην πόλη τρία και πλέον χρόνια τώρα, δεν βγαίνει και σύντομα θα κατεβεί.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1. Έχουν μπει στον τέταρτο χρόνο της θητείας τους και δεν αξιώθηκαν ακόμη να ξεκινήσουν ούτε ένα νέο έργο με χρήματα του ΕΣΠΑ! Έχουν κερδίσει επάξια το «μετάλλιο» της χειρότερης επίδοσης στην ιστορία όχι μόνο του Δήμου Βόλου, αλλά και του πιο μικρού πρώην Καποδιστριακού Δήμου. Αλλά τι να περιμένουμε, όταν ακόμη δεν εδέησαν να τελειώσουν έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που έπρεπε να έχουν παραδοθεί εδώ και δύο και πλέον χρόνια.
2. Τα 19 εκατομμύρια ταμειακά διαθέσιμα με τα οποία παραμυθιάζουν καθημερινά τον κόσμο, παραδέχονται σήμερα ότι στην πραγματικότητα είναι 300 χιλιάδες.
3. Ενώ έχουν πια θητεία όση σχεδόν ολόκληρη η θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, προσποιούνται ακόμη τη νέα δημοτική αρχή και υποδύονται συνεχώς διάφορους ρόλους, για να ξεφύγουν απ’ τις ευθύνες τους και απ’ τη ζοφερή πραγματικότητα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.
4. Η μόνη τους έγνοια είναι το πάθος για την εξουσία και η προσπάθειά τους να ελέγξουν τα πάντα, να εκμηδενίσουν κάθε αντίθετη φωνή και να επιβάλουν τοξικό κλίμα στην πόλη.

Πάντως, η «Πύδνα» πέτυχε τρία στα τρία. Και το στάδιο της Νεάπολης μεταμορφώνεται σε «Καμπ Νου». Η ανάπτυξη έφτασε!

ΥΓ 1: Ο κανόνας της Ιστορίας λέει ότι όσοι έκαναν πολιτική με τη λάσπη, εντέλει βούλιαξαν στον βούρκο.
ΥΓ 2: Και όλο τον προϋπολογισμό του Δήμου να ξοδέψουν για λαμπιόνια, την πόλη δεν πρόκειται να τη φωτίσουν. Το μαύρο σύννεφο σκεπάζει τον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.