Κανονικά η υδροδότηση σε Ν. Ιωνία και Αγριά λέει η ΔΕΥΑΜΒ

??????????

Κανονικά υδροδοτούνται η Αγριά και η Νέα Ιωνία, οι κάτοικοι των οποίων έμειναν χωρίς νερό από την Κυριακή των Βαΐων, οπότε και σημειώθηκαν βλάβες στους αγωγούς ύδρευσης.
Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, στη Νέα Ιωνία, ο αγωγός που υπέστη βλάβη θα αποκατασταθεί οριστικά αύριο. Η βλάβη εντοπίζεται σε βάθος 4,5 μέτρων, σε σημείο πάνω από τον περιφερειακό και προς την οδό Φυτόκου στα ΚΕΓΕ.
Η περιοχή, ωστόσο, υδροδοτείται κανονικά από την πρώτη ημέρα της βλάβης μέσω παράλληλου αγωγού, αν και εκεί παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα, που, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιχείρησης Στέργιος Παπαευσταθίου, έχουν αποκατασταθεί.
Ο αγωγός της ΔΕΥΑΜΒ στη συγκεκριμένη περιοχή είναι σχετικά καινούργιος, κατασκευασμένος από υλικό PVC και, σύμφωνα με πληροφορίες, το σπάσιμο έγινε στην κάτω πλευρά του.

Όσον αφορά στην Αγριά, που και εκεί επίσης σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, που μάλιστα ταλαιπώρησαν την περιοχή για δύο τουλάχιστον ημέρες –από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι τη Μ. Δευτέρα – η υδροδότηση αποκαταστάθηκε οριστικά.
Η ζημιά εντοπίζεται στην περιοχή του Lidl σε σημείο όπου βρίσκονται οι μειωτές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.