Νάνσυ Καπούλα: Αδικήθηκε κατάφωρα η Ν. Ιωνία από τη νυν δημοτική αρχή

Γυρίζει σελίδα ο Δήμος Βόλου, τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος

Ηχηρό μήνυμα ν’ αφήσουμε στο παρελθόν τα εισαγόμενα μοντέλα συμπεριφοράς που κατέκλυσαν την πόλη με ύβρεις, χυδαιότητα, βωμολοχίες και ψευτομαγκιές και να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Βόλου, έδωσε από τη Νέα Ιωνία η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεταξουργείου, κλείνοντας τον κύκλο των προεκλογικών της ομιλιών την Παρασκευή.
Πολύπαθη χαρακτήρισε τη Νέα Ιωνία η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, καθώς δεν τη φρόντισε κανείς την τελευταία πενταετία, με αποτέλεσμα οι γειτονιές- το κύτταρο της κοινωνικότητας- να είναι διαλυμένες, χωρίς πάρκα, φωτισμό, καθαριότητα και πεζοδρόμια, με μόνο πράσινο τα αγριόχορτα που ξεπερνούν τα δύο μέτρα σε ύψος.
Με στόχο τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική μέριμνα, υπογράμμισε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, ο διευρυμένος Δήμος θα έχει ισοτιμία απέναντι σε όλους τους δημότες και θα εξοικονομήσει τις δαπάνες.
Η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, όπως τις απευθείας αναθέσεις απερχόμενης αντιδημάρχου και τις απευθείας αναθέσεις στο μοναδικό δημοτικό εργολάβο, αλλά και την εκταμίευση ποσού 1 εκατ. ευρώ από του λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ υπέρ της ΕΡΓΗΛ.
Παράλληλα, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε στη συμφωνία που έκανε με τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ ότι από την επόμενη Δευτέρα θα υπάρχει μόνιμος παρατηρητής μέσα στην Επιχείρηση, αλλά και σε όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, μέχρι να περάσει το τρίμηνο και ν’ αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή.
Η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα έκανε λόγο για το έργο αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης στη Νέα Ιωνία, προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το οποίο χάθηκε λόγω λάθους στη μελέτη και δεσμεύτηκε να επανεκκινήσει τις διαδικασίες άμεσα για να γίνει αυτό το έργο πνοής για την περιοχή.
Αναφερόμενη στη Νέα Ιωνία, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα τόνισε ότι είναι κοιτίδα πολιτισμού, όπου υπάρχει έντονη προσφυγική ιστορία και οι πολιτιστικοί σύλλογοι κάνουν απίστευτη δουλειά υπό αντίξοες συνθήκες, τονίζοντας ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα μετατρέψει σε ένα πραγματικό τουριστικό προϊόν την περιοχή, σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους που πονάνε και αγαπάνε αυτόν τον τόπο.
Η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα δεσμεύτηκε στη λήψη μέτρων για την τόνωση της αγοράς της Νέας Ιωνίας η οποία αδικήθηκε κατάφωρα όλα αυτά χρόνια, ενώ τόνισε πως πρώτος ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» έδωσε αγώνα να μην μεταφερθεί το Στρατόπεδο Γεωργούλα, στην προσπάθεια να προστατευθεί η τοπική οικονομία και να μην μπουν λουκέτα.
Ένα από τα ζητήματα που ταλανίζει το Πολεοδομικό Συγκρότημα, σημείωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, είναι τα αδέσποτα και εξήγησε πως με μαζικές στειρώσεις και τη δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου, σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο και εθελοντές για τη φιλοξενία των αδεσπότων κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, το πρόβλημα θα μειωθεί από τον πρώτο κιόλας χρόνο.
Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε στις πραγματικές μετρήσεις της αέριας ρύπανσης, τη δημιουργία εργαστηρίων ενισχυτικής διδασκαλίας και του γραμμικού πάρκου του Κραυσίδωνα, προληπτικές εξετάσεις σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και την αναβάθμιση των ΚΑΠΗ σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.
Στην ομιλία έδωσαν το «παρών» ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Γ. Σούρλας, ο π. Δήμαρχος Βόλου Κ. Μήτρου, ο π. Δήμαρχος Αγριάς Θ. Παπαευθυμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κ. Χαλέβας, ο πρόεδρος του Επιεμλητηρίου Μαγνησίας κ. Τέλης Μπασδάνης, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Μαγνησία Κ. Πατσογιάννη και εκατοντάδες κάτοικοι της Ν. Ιωνίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.