Νάνσυ Καπούλα: Αφήνουν τους δημότες χωρίς νερό και φωτογραφίζονται στο facebook

Με αφορμή τις διακοπές νερού στη Νέα Ιωνία, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», Νάνσυ Καπούλα έκανε την ακόλουθή δήλωση: «Τον δικό τους Γολγοθά ζουν οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας γιατί η δημοτική αρχή του Βόλου έχει φροντίσει να τους αφήσει δύο ημέρες χωρίς νερό.
Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού έκαναν τη ζωή των δημοτών μας δύσκολη την Κυριακή των Βαΐων όπου χιλιάδες οικογένειες έμειναν χωρίς νερό και το απαράδεκτο φαινόμενο συνεχίζεται και σήμερα. Την ίδια ώρα που δεν φροντίζουν για την ασφάλεια της ποιότητας του νερού και άφησαν στην τύχη του το δίκτυο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ φωτογραφίζεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την αναισθησία και την αναισχυντία. Οι πολίτες έχουν ανάγκη από μια δημοτική αρχή που να είναι δίπλα τους, που να τους εξασφαλίζει τα αυτονόητα. Με τη σημερινή δημοτική αρχή δεν είναι αυτονόητο, ούτε ότι θα τρέξει νερό από τις βρύσες μας.
Η ΔΕΥΑΜΒ πάνω απ’ όλα, έχει ένα πολύπλευρο, δημιουργικό έργο και κυρίως, έχει μπροστά της μέλλον και δυναμική προοπτική, με διασφάλιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της. Δεν θα τους περάσει η διάλυση, δεν θα τους περάσει η απαξίωση των πολιτών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.